Macramé workshop - voksne

Kopi af Tekstpladsholder.jpg
Skærmbillede 2018-12-16 kl. 11.04.59.png
Kopi af Tekstpladsholder.jpg
Skærmbillede 2018-12-16 kl. 11.04.59.png

Macramé workshop - voksne

550.00

På denne workshop kan du lære at lave smukke ophæng til planter eller væggen samt kunstfærdige smykker. Du lærer forskellige teknikker, som kan bruges på mange forskellige måder.

Underviser: Kristina Labunskaite

Quantity:
Add To Cart

I Flair’s kreative værksted er der god plads til den enkelte, da holdene er små. Her er der rum til at eksperimentere pg udfordre sin kreativitet. Jeg vægter hygge og fordybelse højt på mine workshops. Her er der plads til alle uanset erfaring og niveau.

Hvad er macramé?

Macramé er forskellige slags knuder, der bliver bundet sammen på kunstfærdige måder, og som skaber fine mønstre. Man arbejder med mange snore på én gang, som bindes sammen og skaber smukke mønstre. Det kan sammenlignes med at knytte, som man måske kender fra folkeskolen eller fritidshjemmet. Her bliver det taget skridtet videre.

På denne workshop vil du lære forskellige teknikker at kende, som kan bruges til forskellige typer projekter. Du kan f.eks. lave smukke ophæng til planter, smykker eller endda kunstværker til væggen.

Tilmelding til workshop

Ved tilmelding til workshoppen får du 2 dage fyldt med macramé. Jeg sørger for sunde og lækre snacks, kaffe, materialer og trygge rammer til den enkeltes kreative udvikling. Derudover får du en underviser, der kan sit kram, og som står til rådighed begge dage. Hun vil guide og hjælpe dig igennem dit personlige projektet.

Workshoppen løber over 2 dage
Lørdag d. 2 marts - søndag d. 3. marts
Kl. 12.00 - 15.00
I Aalborg midtby.

Hvem kan deltage?

Alle kan deltage i denne workshop, eneste krav er at du kan binde en knude. Du behøver ikke have prøvet det før, her er der plads til alle - også nybegyndere. Eftersom der kun er plads til 8 deltagere, er der god tid til den enkelte.

Har du spørgsmål kontakt michelle@flair-blog.dk