Flair's kreative værksted

kreative værksted.jpg
kreative værksted.jpg
kreative værksted.jpg
kreative værksted.jpg
sale

Flair's kreative værksted

400.00 480.00

Flair’s kreative værksted er et samlingssted for kreative børn mellem 8 - 12 år, som elsker at være kreative, og som ønsker at være en del af et unikt og kreativt fællesskab.

Holdene er små og intime med max 8 deltagere. På den måde er der mere tid til det enkelte barn og alle vil få den hjælp og vejledning de har brug for. Her er der plads til alle uanset, hvor dygtig man er.

Dato:
Quantity:
Add To Cart

Flair’s kreative værksted er et samlingssted for kreative børn/unge mellem 8 - 12 år, som elsker at være kreative, og som ønsker at være en del af et unikt og kreativt fællesskab. Alle workshops foregår i Aalborg midtby fra kl. 10 - 13.00

Holdene er små og intime med max 8 deltagere. På den måde er der mere tid til det enkelte barn og alle vil få den hjælp og vejledning de har brug for. Her er der plads til alle uanset, hvor dygtig man er.

Hvorfor vælge Flair’s kreative værksted?

Jeg tror på, at børn og unge styrker deres identitet igennem kreative aktiviteter og ved at indgå i et kreativt fællesskab. De bliver bedre til fordybelse og til at tage chancer i andre sammenhæng. Med min lærererfaring og pædagogiske kompetencer har jeg værktøjerne til at styrke deres kreative kompetencer.

I Flair’s kreative værksted er der god plads til den enkelte, da holdene er små. Her er der rum til at eksperimentere pg udfordre sin kreativitet. Jeg vægter hygge og fordybelse højt. De vil desuden stifte bekendtskab med forskellige projekter og materialer samt møde andre børn med samme interesse.

  • Hos mig kan man prøve sine kreative superkræfter af.

  • Man bliver en del af et kreativt fællesskab,

  • Møde andre børn/unge på sin egen alder, som også elsker at være kreative.

  • Man vil lære nye teknikker og materialer at kende, og man må gerne eksperimentere med materialerne.

Tilmelding til workshop

Ved tilmelding til workshoppen får dit barn 2 dage fyldt med kreativitet. Jeg sørger for en sunde frokost og snacks, forskellige materialer som passer til udvalgte projekter og trygge rammer til den enkeltes kreative udvikling.

Hvem kan deltage?

Disse workshops er for børn mellem 8 - 12 år, som gerne vil være en del af et kreativt fællesskab, og som elsker at være kreative. Det er ikke muligt for forældrene at være tilstede under workshoppen, men værkstedet ligger i gå-afstand til midtbyen.

Aktiviteter på div. workshops.

D. 5. + 6. januar

Vi skal lave vores egne stempler af knapper, kartofler, træklodser eller hvad vi ellers lige kan finde. Stemplerne skal bruges til at dekorere en mulepose. Vi skal desuden lege med garn og krympeplast og lave forskellige dekorationer værelset.

D. 19. + 20. januar

Vi skal lave smuk kunst til væggen begge dage. Vi skal lave bl.a. små kunstværker med farvede stykker glas, og så skal vi lave kunst med prikker, som de gør det i Australien.

D. 2. + 3. februar

Vi skal lave vores egne stempler af knapper, kartofler, træklodser eller hvad vi ellers lige kan finde. Stemplerne skal bruges til at dekorere en mulepose. Vi skal også lave kunst til væggen, hvor vi maler på gammeldags cd’er (LP’er)