PRIVAT

When life gives you lemons… just paint.

Nogle gange slår livet knuder, og ligesom alt så værst ud, fandt jeg dét der skulle til for at få mig på rette spor igen.

Læs også: Selvportræt – 9 facts om Michelle-Marie

Jeg fortæller ikke så mange personlige historier her på bloggen. Alligevel havde jeg lyst til at fortælle jer om historien bag denne akvarel, og hvordan den blev til.

Mit 2017 startede på toppen, og jeg var høj på energi og havde store planer og drømme for året, men blot en uges tid inde i det nye år, faldt det hele sammen for mig. Sådan føltes det ihvertfald. Set i bakspejlet var det nok ikke så slemt, men lige på det tidspunkt knækkede filmen for mig. Jeg brugte et par dage eller uger på at hive mig selv op af det hul, jeg var faldet ned i. Faktisk husker jeg ikke, hvor lang tid det tog. Den tid føltes bare lang og grødet. Så en dag, hvor jeg var blevet træt af at ligge ned, træt af at tænke og ikke mindst at sove, fandt jeg mine akvareller frem og malede. Jeg malede faktisk bare små runde cirkler eller bobler you name it. Lod farverne blande sig med hinanden. Jeg fik ledt tankerne væk og kunne samle mig om noget helt andet – min akvarel.

Livet er fuld af op- og nedture, og jeg prøver altid at huske mig på at; de dårlige dage også er en del af livet. Man er nødt til at føle smerte, for at kunne mærke når noget er godt.

Jeg er generelt ret glad for at male med akvarel. Jeg kaster mig aldrig ud i de mere traditionelle akvareller af havet eller smukke skagen huse. Jeg vil meget hellere bare lade farverne glide sammen og blande sig med hinanden. Lade penslen, vandet og malingen føre mig derhen, hvor de vil. Jeg kan godt lide at farverne står stærke og kombinere det ofte med en tusch, når farven er tør. Disse bobler var simple at lave og er blevet et symbol på de følelser og tanker der skiftede hele tiden. Hvordan en dag kan være god og den næste knap så god.

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *