We are knitters – køb et strikke-kit til dit næste projekt.

We are knitters – køb et strikke-kit til dit næste projekt.

Hos ‘We Are Knitters‘ finder du et stort udvalg af strikke- eller hæklekits. Jeg har fået lov at teste et af deres kits. Læs her om min oplevelse med kittet.


REKLAME: Dette indlæg er skrevet i samarbejde med We Are Knitters.

Jeg lovede mig selv at 2017 skulle være det år, hvor jeg for alvor kom i gang med at strikke. Så lige pludselig var det blevet september, og jeg var stadig ikke kommet i gang. Det ændrede sig da, ‘We Are Knitters‘ (reklamelink) spurgte, om jeg ville teste et af deres kit’s. Det var svært at sige nej til, især efter at have kigget alle deres skønne strikke- og hæklekits igennem. Så hermed præsenterer jeg mit første ego-strik – en grøn cardigan med navnet ‘Hackney’ (find den her – reklamelink). Jeg er super stolt. Nu har jeg rigtig fået blod på tanden til flere strikke-projektet.

Hvad er We are Knitters?

We are knitters er en webshop, hvor du kan købe strikke- eller hæklekits. Du kan også “bare” købe garn, hvis du ikke vil købe et helt kit. Projekterne er delt op i niveauer, så du nemt kan finde et projekt der passer til dine hækle eller strikke skills. Det gør det nemt og overskuelig. I kittet får alt du behøver i en lækker papirspose. Garnet er i højeste kvalitet og er i mit tilfælde 100% uld fra Peru.

Derudover kan du købe kits med bomulds- eller stofgarn. Deres stofgarn er fra overskydende stofrester og bomulden er i bedste kvalitet. Alle kits er bæredygtige og leveres uden plastik. Deres strikkepinde eller hæklenåle laves i træ og hele kittet leveres i en papirspose. Det er altså noget der varmer mit hjerte.

køb strikkekits hos we are knitters

Mit indtryk

Mit første indtryk af kittet var ret godt. Det var lækkert pakket ind i en papirspose, med alt det du skal bruge. Pakken indeholdte strikkepinde, garn, opskrift, nåle og et lækkert mærke til nakken. Det var lige til at kaste sig over og gå igang med.

Opskriften i posen indeholder 4 sprog, hvori dansk ikke indgår. Dog er den engelske opskrift ret nem at forstå. Bare husk at purle betyder vrang og knit betyder ret. Så er du ret godt kørende. Der er en fin billedvejledning, og på hjemmesiden er der videoer til hjælp. Dog skal man være opmærksom på at den engelske måde at strikke på er anderledes end den danske/nordiske.

Overordnet er jeg vild med konceptet, dog ville jeg have sat pris på, hvis der havde været rundpinde i pakken i stedet for alm. strikkepinde. Jeg måtte undervejs skifte over til rundpinde, da jeg fik ondt i skuldre og ryggen.

Men hvis man ønsker en nem strikke-start, så er et strikke-kit fra We are knitters værd at bruge penge på. Det er nemt og overskueligt.

Related Post



6 thoughts on “We are knitters – køb et strikke-kit til dit næste projekt.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Lav dine egene julestjerner i papir

Fold en smuk julestjerne af sider fra en gammel bog og pynt hjemmet med hjemmelavet julepynt. Det er både billigt...

Close