Byg et væghængt tøjstativ af vandrør – perfekt til små rum

Byg et væghængt tøjstativ af vandrør – perfekt til små rum

Byg et væghængt tøjstativ i vandrør og spar på gulvpladsen. Har du ikke så meget plads at gøre godt med, så er dette tøjstativ ideelt.


Dette væghængte tøjstativ er perfekt, hvis du ikke har så meget plads. Eftersom det hænger på væggen, kan du hænge dit tøj i to lag, og samtidig have gulvet mere eller mindre frit. Hylden giver dig desuden mulighed for at opbevare sko eller andre ting.

Siden jeg har fået nye vinduer, er der sket lidt ændringer herhjemme. Ting er blevet bygget, flyttet rundt, hængt op eller smidt ud. Jeg elsker forandringer i mit hjem, og jeg elsker at nipse rundt med alle mine ting.

Det sidste nye er mit tøjstativ af vandrør. I husker sikkert mit gamle tøjstativ også af vandrør, som jeg byggede sammen med min far. Desværre er der ikke rigtig plads til det længere. Det var simpelthen blevet for stort. Derfor gik min far og jeg igang igen, og byggede et væghængt tøjstativ med en træhylde. Det er en praktisk og pladsbesparende løsning, som fungerer rigtig godt i mit værelse. Desuden får jeg udnyttet højden i min lejlighed. Jeg har ca. 3 m til loftet, så der er nok plads at gøre godt med. Det betyder også, at jeg må bruge en skammel, for at nå de øverste bøjler. Det var meningen, der skulle være to hylder, men jeg kan ikke nå den øverste, heller ikke når jeg står på min skammel.

Jeg har ikke selv opfundet dette DIY, men fulgte denne guide. Alle delene kan købes i et alm. byggemarked, og så er det bare at samle alle delene og hænge det op. Vær opmærksom på, at der er meget belastning på røret, hvor du hænger dit tøj. Så sørg for at dit tøjstativ sidder ordentligt fast på væggen, med nogle ordentlige skruer.

byg dit eget væghængt tøjstativ af vandrør

Related Post5 thoughts on “Byg et væghængt tøjstativ af vandrør – perfekt til små rum”

 • Hej Michelle-Marie!

  Først vil jeg sige tak for din blog, har været fast blog-læsere på forskellige blogs siden 2009, men din blog er den eneste jeg forsat følger da den ikke minder så meget om alle andres! Elsker dit kreative univers!

  Jeg har et spørgsmål som jeg håber du vil svare på. Hvilket “firma/personer/sted” hvis man kan kalde det sådan, blogger du for/ved? Jeg har selv haft forskellige blogs, men synes altid at steder som Blogspot og Bloggers Delight blev meget ens, da der ikke var så sindssyg meget forskelligt at vælge i mellem. Grunden til jeg spørger, er fordi jeg elsker at tage billeder og leger lidt med tanken om en billedeblog med digte til. Søger derfor et anderledes “firma/personer/sted” så jeg kan lave et anderledes udseende på min blog, end tidligere.

  mvh.
  Rikke

  • Hej Rikke. 1000 tak for din skønne besked. Det varmer helt vildt. Jeg blogger ikke “for/hos nogen”. Jeg styrer det hele selv. Jeg har købt et domæne gennem Unoeuro. Det betyder også, at jeg klarer det hele selv, men med Unoeuro som hjælp til det tekniske.

   Mvh. Michelle-Marie

 • Hej Michelle-Marie
  Tak for den skønneste blog:) Jeg elsker at læse om dine projekter.
  Jeg overvejer selv at skulle til at bygge et tøjstativsystem som dit, men er blevet lidt i tvivl om hvorvidt det kan holde til mine enorme mængder tøj:) Kan dit stativ holde til meget, eller skulle man fx vælge en løsning hvor stativet har ben, ala det her fra Ziito.dk : https://www.ziito.dk/collections/vaeghaengt-tojstativ/products/wood-shelf-double-wall Det ville være så ærgerligt hvis det endte med at falde ned.

  God dag:)

  Mvh
  Pernille

  • Tak, Pernille.

   Altså det billede du sender mig ser umiddelbart ud til at stå på gulvet og er samtidig skruet fast på væggen. Mit hænger direkte på væggen og så skal du 100% være opmærksom på at der ikke kan hænge uanede mængder tøj. Derfor lavede jeg to 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
De 4 mest populære indlæg på Flair

Flair er efterhånden lidt over 7 måneder gammel, og hun har fuld fart på. Jeg nyder at dele mine projekter...

Close