MAKE-OVER

DIY | Sæt strygemærker på din stribet t-shirt

Trænger dine t-shirts til at komme lidt op i gear? Så stryg et kirsebær, kaktus eller et flabet kys på din bluse. På eBay finder du et hav af forskellige strygemærker.

Læs også: Sådan pifter du nemt din basis t-shirt op.

Her kommer et usandsynligt simpelt DIY projekt, som umuligt kan gå galt. For noget tid siden købte jeg en masse strygemærker på eBay. De findes i alle mulige afskygninger og størrelser. Selv er jeg ret vild med de mere simple og små naive symboler. Planen med strygemærkerne var at, de skulle bruges til at få mine kedelige t-shirts tilbage op i gear. Da jeg skulle vælge en bluse at sætte et af mærkerne på, gik det op for mig at, jeg er ret glad for striber.

Jeg synes, at mine valgte strygemærker spiller ret godt sammen med de blå og sorte striber. De minder også meget om noget, jeg har set i butikkerne. Det er bare lidt sjovere selv at stryge mærkerne på lige præcis den bluse man har lyst til.

Det er ganske nemt at stryge disse mærker på. Giv dem varme først på forsiden og efterfølgende på bagsiden. Hvis man gerne vil være sikker på at, den bliver siddende, så giv den et par sting enten i hånden eller på symaskinen.

strygemærker

strygemærker, diy t-shirts, kirsebær på stribet bluse, kaktus

Jeg har samlet et par lækre stribede bluser og t-shirts, som I selv kan stryge flotte strygemærker på og gøre til jeres helt egne. Bluserne er fundet på ASOS og findes i alle prisklasser.

1, 2, 3, 45, 6 (Reklame links)

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *