Størrelsesguide - regnbuer

Her finder du en størrelsesguide på alle regnbuerne. Under billedet finder du en beskrivelse af alle størrelser. De er beskrevet med ca. mål, og der må tages højde for evt. udsving på 0,5 - 1 cm. Dette skyldes at alle regnbuer er lavet i hånden.
Har du spørgsmål til størrelser, så send en mail til michelle@flair-blog.dk

størrelsesguide regnbuer fiberart.jpg

Mikro

Mikro regnbuer er viklet om reb på ø 6mm. Regnbuerne måler ca. 9 x 9 cm. Der må forventes en evt. forskelle på 0,5 - 1 cm. Disse er perfekte at kombinere med andre regnbuer i enten samme eller større størrelse.

Mini

Mini regnbuer er viklet om reb på ø 6mm og måler ca. 12 x 15 cm. Der må forventes en evt. forskelle på 0,5 - 1 cm. Det gør at buerne er forholdsvis tynde. Disse kan sagtens hænge alene sammen med med en plakat eller andre typer ophæng.

Midi

Midi regnbuer er viklet om reb på ø 8mm og måler ca. 14 x 15 cm. Der må forventes en evt. forskelle på 0,5 - 1 cm. De er lidt tykkere i buerne og er dermed også større.

Maxi

Maxi regnbuer er viklet om reb på ø 10mm og måler ca. 16 x 18 cm. Der må forventes en evt. forskelle på 0,5 - 1 cm. Disse regnbuer er ligesom midi mere robuste at se og føle på end de tyndere regnbuer.

Jumbo

Jumbo regnbuer er viklet om reb på ø 18mm og er derfor meget i øjenfaldende. Se den enkelte regnbue for mål, da dette kan svinge meget.