Status pt. #25

Status pt. #25

Min “sommerferie” eller ledighedsperiode er skudt i gang. Jeg havde aldrig troet at min afslutning på Vrå Højskole skulle blive så fantastisk. Ligefrem at få et stående bifald fra alle knap 80 elever imens jeg går rundt og krammer alle mine kollegaer, det rørte mig. Nu er jeg klar til fremtiden, men jeg vil også savne højskolen og alle de dejlige mennesker. Status pt. #25 er i luften, og den bærer præg af en helt masse gode sidste minder med højskolen, kollegaerne og eleverne.


 • Maj du var for sej med alt det solskin og varmegrader. Jeg har allerede fået en del sol.
 • Til det må jeg også bare sige: der ikke er noget mere irriterende end at sove med åbne vinduer i byen.
 • Jeg har bestilt 3 overnatninger på en campingplads i Korsør. Tager min folkeskoleveninde og hendes to børn med. Shit min sommer bliver vild.
 • Tilbragte 2. pinsedag med grill i min venindes kolonihavehus sammen med en flok af hendes venner. Jeg har vænnet mig til at være eneste dansker i selskabet.
 • Blev vækket tirsdag morgen kl. 4!!! af en der fejrede karneval 4 dage for tidligt og i den helt forkerte gade. Han var ikke det specielt populær.
 • Vi rykkede højskolen til Naturmødet i Hirtshals. Det blev til 2 skønne dage i høj sol og et dyp i havet (FUUUCK vandet var koldt).
 • Skød også naturmødet i gang med at vade inde i en træstub og fik en hudafskrabning hen over skinnebenet… TYPISK!
 • Kom hjem efter naturmødet lørdag morgen kl. 3 til en lejlighed der var en million grader varm. Blev så vækket af min roomie kl. 6.30, som var på vej til karneval. Det hjalp bestemt ikke på humøret, at jeg oven i købet følte jeg havde tømmermænd uden at have drukket.
 • Afslutning med FVU dansk foregik på stranden i et af de små hvide badehuse i Løkken.
 • Har været i havet 3 gange allerede. Den allerbedste gang var i Løkken efter en møg varm familie/vennedag på højskolen, og som start på vores sommerfest.
 • Min roomie er flyttet ud og nu skal det andet værelse indrettes – jeg glæder mig.
 • Har haft min sidste arbejdsdag på Højskolen… Det var en dejlig dag, og jeg fik både gaver, kram og stående bifald. Jeg blev sunget ud med ‘Wind of Change’. Jeg fik både grint og grædt, holdt to taler og sagt TAK! Jeg fik faktisk en bedre afslutning end havde jeg turde håbe på.
 • Imens min kollega sidder i Tyrkiet låner jeg hendes hund, hus og have. Jeg er fan, men jeg savner lidt solen og varmen, så jeg kan sidde i haven.

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Året der gik 2016 – April, maj, juni

Foråret og den tidlige sommer var en dejlig tid. Der var plads til hygge og afslapning med dejlige mennesker. Brugte...

Close