Status pt. #24

Status pt. #24

Man tør næsten ikke håbe på at det gode vejr fortsætter, tænk hvis det pludselig er brugt op, og sommeren bliver blæsende og kold som sidste år. Alligevel nyder jeg solen og varmen, men knap så meget det der følger med årstiden – soleksem, allergi og solcreme indsmøring. Er I klar til status pt. nr. 24?


 • Så er allergisæsonen igang og det betyder medicin, der bare trækker alt energi ud af mig. Selv uden medicin er jeg dødtræt.
 • … for ikke at nævne de fyldte IKEA sække, jeg har under under øjnene hver morgen.
 • Jeg inviterede min storesøster med på Comwell hotelophold i Kolding. Det var en super hyggelig tur, og dejligt at få hende på to-mandshånd.
 • I slutningen af april dumpede der en mail ind i min mailbox fra en jounalist fra DR. Hun havde set min 30 før 30 bucketlist og ville lave en artikel, hvor hun udfordrede mig til at udføre nogle af punkterne – den kan i læse her.
 • Listen blev så efterfølgende et samtaleemne på P3 i Curlingklubben, hvor de umiddelbart ikke var begejstret.
 • Jeg nyder virkelig min venindes kolonihave når vejret er godt… også selvom jeg skal cykle 6 km for at komme derud.
 • Jeg har strikket min ballonjakke færdig, og kan strege den første ting på min strikke-liste – se hele listen her.
 • Næste projekt er allerede på pindene – en kontrastsweater.
 • Så fik man prøvet det med: En kold Tuborg, live Rap og strik på samme tid. Det er en lækker kombi.
 • Mit køkken har fået en lyserød væg, og jeg er smask forelsket i den – det er den samme væg, som I artiklen.
 • Min “sommerferie” eller hvad man nu skal kalde det, starter d. 9. juni – samme dag som eleverne rejser fra højskolen og min ledighedsperiode starter!!!
 • Mit nye studie starter først til september – hvis jeg kommer ind.
 • Kan se frem til en sommerferie med et par campingturer på programmet – et eller andet skal der ske ellers dør jeg langsomt.
 • Vores vaskekælder blev lukket pga. kloakproblemer og der gik 3 uger før den blev åbnet igen – nu er der så to stikkontakter der ikke virker. Så kan endnu ikke vaske tøj for fulde hammer, da det lige skal passes sammen med 4 andre vaskemaskiner…
 • Har haft Shit og Chanel sangen ‘Tiden læger’ på hjernen, efter det ene musikhold på højskolen spillede den. Jeg kunne så kun huske de to første linjer fra omkvædet “Inde bag facaden, bli’r jeg dolket i rouladen.”
 • Shit det er irriterende at synge det samme igen og igen. Det tog mig også ca. en halv dag før jeg rigtig forstod, hvad jeg sang.
 • I weekenden var jeg sammen med min bedste veninde, og pludselig gik det op for os, at vi har kendt hinanden i 15 år, altså halvdelen af vores liv. 15 år er dælme lang tid.
 • Nåh ja… fik jeg fortalt at jeg får endnu en nevø omkring d. 24. juni.?

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Sy en toilettaske af en voksdug – genbrugsprojekt

Forvandel din gamle voksdug til en skøn toilettaske med velcro. Med få materialer kan du nemt genbruge din gamle og...

Close