Status pt. #22

Status pt. #22

Marts er snart slut og jeg er SÅ klar til lidt varmere forårsvejr. Vinterstøvlerne er pakket væk i protest mod det kolde vejr og jeg glæder mig til at smide strømperne.


 • Jeg var til Way Up North i Aalborg, hvor nordjyske bands spillede små koncerter. SHIT det var godt!!
 • Gør dig selv den tjeneste at lytte til denne sang fra Tundra. Jeg var så heldig at høre Tundra/Sofie Trolde for første gang til intim morgenkoncert på højskolen. Efterfølgende så jeg hende og hele bandet igen på Way Up North. Giv dem lidt kærlighed, det fortjener de.
 • Shiva – min roomies kat, faldt ud af vinduet fra 3. sal. På mirakuløsvis skete der ikke andet end, at hun fik en flænge i snuden.
 • Sidst på ugen var hun, tilbage til sit gamle ballademager jeg.
 • Jeg lavede et ret vildt kunsteksperiment med nogle af eleverne på højskolen. Projektet var inspireret af Heather Hansen.
 • Tænk at man på nuværende tidspunkt glæder sig til sølle 10 grader… “bare en lille smule varme.
 • Jeg er blevet forlænget 2 måneder på mit arbejde, så jeg nu kan afslutte semesteret sammen med eleverne i stedet for at tage afsked her i slutningen af marts.
 • Endnu engang tog jeg i teateret med min veninde. Denne gang var det en ekstraforestilling på ‘Romeo og Julie’.
 • Min teater-buddy og jeg planlægger allerede næste tur. Yup, jeg vil vælge teateret over biografen til enhver tid.
 • Så fik underboen hund…
 • At have tømmermænd OG feber på samme tid er muligvis noget af det værste, jeg har oplevet.
 • Jeg brugte dermed dagene op til påske på at være feber-syg. Dage hvor jeg egentlig skulle have arbejdet.
 • Jeg har købt en spritny cykel. Sidste gang jeg gjorde det var for ca. 20 år siden!!!!
 • Har haft min niece på besøg. Vi hyggede med kreative sysler, mini burgere til aftensmad og afsluttede med slik foran fjernsynet.

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
DIY, skoreol, skoopbevaring, skostativ, vintage, retro, gamle møbler, Chalky vintage, maling, genbrug, make over, indretning, opbevaring, gang, entre, plante, skohylde, skoreol, maling af møbler, kalkmaling, maling af møbler, mal møbler med kalkmaling, boligindretning entreen, boligindretning gang, boligindretning ideer, inspiration til boligindretning, ideer til boligindretning, inspiration boligindretning, kreativ boligindretning, tips til boligindretning, kreativ genbrug, møbler genbrug, diy genbrug, diy til hjemmet, diy bolig, diy skoreol, diy projekter bolig, diy ideer til hjemmet, diy til entreen
Mal dine gamle møbler med kalkmaling

Kalkmaling kan bruges til mange ting. De støvede farver er perfekte til at give gamle møbler et nyt men lækkert...

Close