Status pt. #19

Status pt. #19

Jeg er tilbage på arbejdet efter juleferien, og jeg har allerede et super godt semester. Jeg har flere forskellige fag, end jeg har haft før. Bl.a. har jeg 16 elever på et fag om upcycling, og selvfølgelig dansk som andetsprog med “mine” mænd. Jeg har gjort status over den sidste månedstid.


 • Første arbejdsdag efter ferien startede søndag d. 7. januar kl 10. – Jep, semesteret startede som vagtlærer fra kl. 10-22.
 • På samme vagt tævede jeg tre af mine elever i Ludo – som jeg ikke har spillet siden jeg var 10 år.
 • … og jeg snød ikke. Drengene havde bare virkelig svært ved IKKE at hjælpe mig.
 • Det var perfekt timing da Netflix 1. januar kom med 5. sæson af Elementary. Jeg var netop startet forfra på serien, og glæder mig nu til at se den nye sæson.
 • Vin udsalg på arbejdet skal man ikke kimse af. Jeg slæbte 11 flasker vin/champagne med hjem for 365 kr. – der blev kigget lidt i toget.
 • Jeg har hevet mig lidt i håret og råbt højt af Bloglovin’, da mine indlæg ikke blev delt på deres side. Hvilket betød, at flere af jer ikke blev informeret om nye indlæg via. Bloglovin’.
 • Derfor vil jeg også lige slå et slag for min facebookside – Vil du være sikker på at se mine nye indlæg, så følg med herinde.
 • Jeg drømmer om nye briller, og jeg er faldet pladask for disse eller disse fra Céline. Når det kommer til briller har prisen ingen eller ihvertfald meget lidt betydning. Briller er noget jeg skal have på hver dag, derfor skal de også sidde lige i skabet.
 • Da det blev afgjort, at jeg skulle hjælpe til på dansk som andetsprog (igen) sprang en af eleverne så højt fra sin stol af bare begejstring, at han var lige ved at vælte bordet.
 • Jeg lavede en video med “mine” mænd, hvor de fortæller om gode minder. Det har altid været vigtigt for mig, at vi har det sjovt i klassen, at stemningen er positiv og at vi kan hygge os. Det betyder også at vi griner ofte, og med disse mænd (især Mark) i klassen er det aldrig svært.
 • Min roomie ejer en slow-juicer, men den har stået gemt væk i alt den tid, hun har boet her. Nu er den flyttet ned på køkkenbordet, så jeg laver juice i ét væk.
 • Februar betyder fødselsdagesfejring nærmest hver weekend – både min mor, far, roomie og jeg har fødselsdag i februar. Kom bare an champagne, kage, gaver og skønne mennesker.

Du vil også kunne lide1 thought on “Status pt. #19”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Om at føle sig ensom blandt andre mennesker
Jeg er også ensom, især blandt andre mennesker!

Der er ca 100.000 voksne og 22.000 børn/unge der lider af ensomhed i Danmark. Jeg er en af dem. Er...

Close