Status pt. #17

Status pt. #17

December er halvvejs, og jeg begynder at mærke julestemningen snige sig ind på mig. Der er dog stadig ikke pyntet til jul herhjemme, og det bliver der nok heller ikke. Jeg er dog efterhånden i hus med alle julegaverne, med stærk hjælp fra lillesøsteren, der har klaret gaverne til de to mænd, der har alt.


 • Jeg har smidt det gamle tøjstativ ud, og bygget et nyt sammen med min far. Jeg brygger på et indlæg og en guide, men jeg mangler stadig at få købt en hylde, der passer (eehm)
 • Min bølgegenser blev endelig færdig. Den er sååååh blød og lækker. I kan selvfølgelig læse lidt om mit strikke-eventyr lige her.
 • Det går ikke så godt med at få opdateret min bullet journal… timerne forsvinder på alt muligt andet. Derfor er jeg også hele tiden bagud med ugeskemaerne.
 • 3 af mine DIY projekter var i Fyens stiftstidende.
 • Jeg købte slet ikke noget på Black Friday… kun en julegave til min lillesøster. Jeg er lidt stolt.
 • Den mørke tid har ramt mig – hårdt. Jeg bliver altid overrasket over, hvor hårdt den rammer. Heldigvis faldt sneen, og jeg fik lidt af et energi boost.
 • Nogen gange giver livet dig citroner, så gælder det om at få lavet noget lemonade.
 • Jeg tilbragte en søndag på Medie- og Journalisthøjskolen i Århus, for at lave optagelser til et lille tv-indslag til programmet ‘Coming up’ på kanal Østjylland. Indslaget handler om DIY julegaver og julepynt.
 • Jeg havde traditionen tro mine dansk som andetsprogselever med i ‘Den gamle by’ og Bazar Vest i Århus. Det involverer altid et honninghjerte fra ‘Den gamle by’ og en rullekebab fra Bazaren.
 • I år var dog første gang, jeg måtte huske en af mine arabiske mænd på at tage lange bukser på!!! Jeg tror han har en nordisk viking gemt i sig. (Nogen af jer husker ham måske fra min Inta-story)
 • De sidste 3 måneder, har jeg været forbi Humac med min computer 2 gange!!!! Første gang skiftede han hele harddisken og rensede computere totalt. Anden gang ville den ikk starte efter en opdatering. I morges beklagede den sig igen, og jeg kunne ikke starte den. Så jeg bestilte en ny Mac med det samme. Umiddelbart efter købet var gennemført startede min gamle Mac!!!
 • Såååh hvad skal jeg gøre: skal jeg sende den nye retur eller beholde den, når den kommer med posten?

Du vil også kunne lide:

Related Post1 thought on “Status pt. #17”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
DIY | Giv din Bekväm taburet en tiltrængt make-over.

Ikeas populære Bekväm taburet gør det letter at nå ting i køkkenet, når man er barn. Måske synes du, ligesom...

Close