TILBAGEBLIK

Status pt. #15

Ork, hvor er det længe siden sidst. Der er sket et par ting eller to siden sidst. Jeg er blevet et år ældre, jeg har været ude at rejse (min første charterferie), jeg har fået en roomie inkl. kat og købt en symaskine. Foråret er på vej og Berlin venter lige om hjørnet.

 • Min kollega og jeg tog en uge til Gran Canaria i slutningen af marts. – velfortjent og lige hvad jeg havde brug for. Da vi kom hjem var de andre kollegaer dog i tvivl om, om vi havde været det samme sted. Jeg bliver bare mere rød end brun, og jeg var ikke mere brun end dem, der havde været i haven hele weekenden.
 • Jeg fandt denne svenske shop, hvor du kan genbruge dine gamle, slidte og ødelagte strømpebukser til et par nye strømpebukser. Når du sender dem ind får du rabat på din næste ordre.
 • Jeg har (forsøgt at)  SEO optimeret bloggen… hold nu k**t det er kedeligt. Jeg håber dog, det lønner sig i sidste ende.
 • Bloggen har også fået en dropdown menu i toppen af siden. På den måde kan I klikke mere detaljeret ind på f.eks. lette hækleopskrifter eller DIY’s med beton. Jeg arbejder stadig på at optimere dem 100%, men so far so good.
 • Jeg var lidt for glad for min dropdown menu, da jeg opdagede, hvordan man gjorde.
 • Jeg har kastet mig ud i en Blog Challenge for 2017, som I kan følge med i her. Jeg har allerede lavet to projekter på listen, og der kommer flere til.
 •  Lige her er mit yndlingssted, men altså jeg vil til enhver tid hellere være lige her.
 • Jeg tissede lidt i bukserne af grin over disse alternative læreropførelser, som er blevet samlet hos Miriam. Især den med ‘Informer’ var sjov. Så jeg tog den med på arbejde og jeg tilbragte en frokostpause sammen med et par kollegaer, med at synge og grine til sangen.
 • … Vi endte selvfølgelig med at have sangen på hjernen resten af dagen. “Informer (…) “A licky boom boom down.”
 • Min roomie er vegetar, og samtidig hende der laver mest mad. Hun præsenterede mig for disse Friske fileter (som hun kalder dem). De er super lækre.
 • Jeg har forelsket mig i denne creme. Den dufter dejligt og er økologisk. Bare et tip til alle andre: Man skal bruge meget lidt til hele kroppen. Hvis du kommer til at bruge for meget, så lad være med at dyrke yoga bagefter. DU STÅR IKKE FAST!

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *