Status på mine nytårsforsæt for 2017

Status på mine nytårsforsæt for 2017

Med 5 punkter på min nytårsforsæt liste, skulle det umiddelbart synes nemt at opfylde alle punkterne… meen det gik ikke 100% som jeg gerne ville. Læs mere her.

Tilbage i februar delte jeg mine nytårsforsæt for 2017 – bedre sent end aldrig. Det var en lille kort liste med 5 punkter, som jeg gerne ville sætte flueben ved inden vi nåede 2018. Nu er året snart omme, og det er tid til at gøre status. Alle punkterne tager jeg med ind i 2018, for jeg vil gerne gøre det hele endnu bedre. Der er altid plads til forbederinger.

  1. Færdiggøre hækle-projekter – Ehm… lad os bare sige det ikke er gået super godt. Jeg har stadig to ufærdige projekter i kurven. Den ene har jeg nærmest ikke rør det sidste halve år, og det andet har jeg dog haft i hænderne et par gange. Jeg er så tæt på at være færdig med begge projekter, at jeg vil bestræbe mig på at blive færdig i 2018.
  2. (Meget) mere strik – En af grundene til jeg ikke har fået færdiggjort mine ufærdige hækle-projekter, er netop fordi, jeg kastede mig ud i lidt strik. Indtil videre er det blevet til fire projekter – tre bluser og en hue. Dog var det kun den ene bluse, der blev et ego-projekt. Jeg skal helt sikkert strikke meget mere i 2018, og der bliver helt sikkert også tid til at lave lidt til nogle små størrelser i familien.
  3. Oprydning i garn – Jeg fik ryddet op… men jeg har stadig meget garn. Det ligger stadig alle mulige steder, men noget af det er blevet samlet sammen til et rest-tæppe (ja endnu et tæppe). Altså et tæppe af alle de garnrester det ofte bliver tilbage fra strikke- eller hækleprojekter. Forhåbentlig kan det så tynde lidt ud i garnet.
  4. Syning – Jeg har fået syet ret meget i år. Desværre er det ikke så mange af projekterne der er endt på bloggen. Jeg er vild med min symaskine, og jeg vil helt sikkert forbedre mine skills i fremtiden.
  5. Flere DIY videoer – Den her ryger videre til 2018, jeg har stadig en drøm om at optimere flere af de gamle indlæg med videoer (og nye billeder). Desværre mistede jeg lidt modet da min færdige video til disse stjerner forsvandt, fordi min computer gik ned. Jeg orkede ikke at starte forfra. Dermed blev det projekt sat lidt på pause.

Hvordan er det gået med jeres nytårsforsæt?


Du vil også kunne lide:

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
When life gives you lemons… just paint.

Nogle gange slår livet knuder, og ligesom alt så værst ud, fandt jeg dét der skulle til for at få...

Close