Nyt liv til gammel lampe med spraymaling

Nyt liv til gammel lampe med spraymaling

Trænger dine gamle potter, lampe eller en helt tredje ting til lidt nyt liv. Så giv den en ny lækker farve med spraymaling. Her har jeg kan du se resultatet af min make-over af en gammel natlampe.


Jeg har kastet mig over endnu et DIY projekt, fra min ‘DIY challenge 2017’ liste. Denne gang under temaet ‘Spraymaling’. Du kan se hele listen her, hvor der også er links til de andre projekter, jeg har færdiggjort.

Lampen er en gammel messing-sag, som nu har fået en lækker make-over, og jeg er vild med resultatet. Den har fået et helt nyt udtryk, som klæder den.

spraymaling, spraymal, diy lampe, lampe, sort lampe

Hjemme i mine forældres gemmer fandt jeg en gammel lampe, som egentlig er meget fin i sig selv. Den havde noget patina, men ikke på en super fed måde. Jeg har i lang tid bare brugt lampen som den var, men nu skulle den have et helt nyt look. Jeg gav den faktisk bare en tur med lidt spraymaling. Nu er lampen blevet mat-sort og det klæder den enormt godt.

Jeg havde helt glemt, hvor fedt det er at male ting med spraymaling, og på den måde give en gammel eller grim ting nyt liv. Så der gik selvfølgelig lidt selvsving i mig, og flere af mine ting har fået en tur med spraymalingen.

Du skal bruge.

  • Spraymaling i din ønskede farve (sørg for den passer til materialet)
  • Malertape
  • Handsker
  • Evt. en pose.

Sådan gør du

  • Start med at pakke de dele ind, som ikke skal males. På denne lampe pakkede jeg fatningen og ledningen ind i en pose og lukkede til med malertape.
  • Giv den maling alle de steder du kan komme til uden at rør for meget ved den (det ender sjældent godt)
  • Lad den tørre i ca. 30 min. og giv den maling på den anden side.
  • Jeg lod lampen tørre i 24 timer før den fik anden gang.

spraymaling, spraymal, diy lampe, lampe, sort lampe

 

Related Post1 thought on “Nyt liv til gammel lampe med spraymaling”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
10 must do DIY projekter til din weekend

Hvilke must do DIY projekter skal du lave? Her mine 10 bud på projekter til weekenden. De er nemme at...

Close