SYNING

Make-over af puder til spisebordsstole

spisebordsstole-redesign-genbrug-indretning-hjem-stol-puder-pude-betræk-kvadrat-flair-blog-DIYIKEA, ikea hack, ikea spisestole, indret med IKEA,

Da jeg i sin tid flyttede hjemmefra, købte jeg mig et lille to-mands spisebord inkl. to stole – jeg boede trods alt kun på kollegie. Da jeg så flyttede til et nyt kollegie/studiebolig og senere i lejlighed, blev det ret hurtigt for lille, så da en tidligere klassekammerat solgte sit IKEA spisebord slog jeg til. Det er et kvadratisk spisebord med plads til 4. Det har to plader der kan hives ud og giver dermed plads til 8 mand. Det har efterhånden båret mange middage, fester og arbejdstimer, hvilket også kan ses på det. Nu skal det med videre, men det trænger til en make-over, dette kommer dog til at ske over tid.

Planen er at bordpladen skal pudses og males med tavlelak, alle spisebordsstole skal have et neon sæde og bare have et nyt lag sort maling, sidst men ikke mindst trænger stolenes puder til en make-over. Så det er der jeg er startet. Med lidt hjælp fra højskolens tekstil lærer har jeg nu fået syet seks nye betræk til mine puder. Det er vildt hvor stor en forskel det gør at puderne nu er en helt anden farve. Stoffet er doneret af Kvadrat, så det er kvalitets møbelstof, som gerne skulle holde nogle år frem.

Jeg er meget tilfreds, og glæder mig allerede til at ‘slå røven i sædet‘ – som man siger.

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *