Simpel pynt til din væg – bring naturen ind.

Simpel pynt til din væg – bring naturen ind.

Naturen er blevet en populær del af vores indretning. Brug f.eks. en gren som simpel pynt til væggen eller til at udstille smukke ophæng på.


Tag naturen med ind – også om efteråret.

Det er populært at tage naturen med ind i hjemmet. Både vores egen skandinaviske natur, men også den mere eksotiske natur f.eks. med kaktusser eller palmelignende planter. Der er mange måder at bruge naturen i sit hjem og indretning. Det kan være helt enkelt og nemt at udskifte, eller noget du har i mange år.

Selvom sommeren efterhånden er forbi, så kan du stadig gå på opdagelse i skoven eller haven og tage naturen med indenfor. Lige nu er det f.eks. sæson for kastanjer, som er noget af det bedste ved efteråret. Fyld et højst glas med kastanjerne eller lav skønne kreative projekter med ungerne. Udnyt efteråret og dens muligheder. Skoven dufter skønt og bladenes orange/gule farve er simpelthen så smuk. Der er noget magisk over at naturen ændre sig som den gør lige nu.

Ophæng med gren, bring naturen ind

Brug en tyk gren til ophæng.

En nem og enkel måde at tage naturen ind på er f.eks. ved at hænge en gren op på væggen eller i loftet. Grenen kan du bruge som dekoration i sig selv, altså uden at hænge noget på den. Find evt. en med sjove former. Du kan også gøre, som jeg, og hænge forskellige ting på grenen.

Du kan nemt skiftet pyntet ud efter sæson. Jeg har f.eks. lavet nogle kæmpekvaster af garn, som er så simple og fine i sig selv. Du kan se min guide til dem lige her. Du skal bare bruge noget større at vikle garnet omkring, jeg brugte et skærebræt, men det kan også være en bog eller et stykker pap.

Til jul skal der noget julepynt op, det kan f.eks. være flotte stjerner som disse eller flotte papirkugler af gamle magasiner. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan hænge op på grenen.

Hvad ville du hænge på den?

Related Post2 thoughts on “Simpel pynt til din væg – bring naturen ind.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
IKEA hack: Mal striber på dine skuffer.

I min nye lejlighed har jeg fået et helt værelse bare til at arbejde i. Det skal fungere som arbejdsværelse, hvor...

Close