Lav flotte tekstiltryk med disse smarte screen stencils

Lav flotte tekstiltryk med disse smarte screen stencils

Brug de smarte screen stencils til at friske din mulepose eller t-shirts op med. Lav nemt flotte tekstiltryk. Læs med her, hvordan du gør


Jeg elsker at handle hos CCHobby (reklamelink), her kan jeg stort set altid få, det jeg mangler til mit næste DIY projekt. Nogle gange sker det også, at jeg får inspiration til et nyt projekt, bare ved at kigge deres varer igenne. De har rigtig mange ting at vælge imellem, og endnu flere projekter at kaste sig over.

Det er også hos CCHobby, jeg har købt disse smarte stencils (reklamelink)  De er nemme at bruge, og giver et rigtigt flot resultat. Det smarte ved dem er at de kan klistre, så de sidder fast på stoffet mens du laver trykket. Inde i selve mønsteret er der ligesom et net, som bl.a. gør dit stencil mere stabilt. Du kan ikke se nettet når du har lavet trykket, men det hjælper til at give det flotte resultat. Der følger en plastik spatel med, så man kan trække malingen på, men man kan også sagtens duppe det på med en svamp.

DIY screen stencils tekstil tryk ugle mulepose

Tekstiltryk på mulepose – brug screen stencils.

Muleposer kan man ikke få nok af. Jeg bruger dem til indkøb, strikketøj, eller hvis jeg lige skal have lidt småting med over til en veninde. For mig er de uundværlige, og så elsker jeg de skønne tryk, de ofte har. I denne omgang, havde jeg lyst til selv at lave mit tryk, og gøre den mere personlig. Jeg har tidligere lavet en mulepose, hvor jeg har tegnet på det.

Du skal bruge.

* Indeholder reklamelink

Sådan gør du.

  • Start med at lægge en avis eller en plade ind i din mulepose. Så undgår du at der kommer maling på den anden side af posen. Sørg for at stoffet ligger glat.

  • Sæt dit screen stencil på stoffet, der hvor du ønsker motivet. Sørg for det sidder ordentligt på stoffet. Det kan være lidt svært på nogle typer stof, og jeg har ikke haft det bedste held med denne mulepose fra CCHobby.

  • Dup eller træk malingen på hvor du kan se mønsteret. Pas på med at komme for meget maling på, men tag lidt af gangen. Hvis der kommer for meget maling på kan det løbe ind under dit stencil og ødelægge dit flotte motiv. Jeg har haft bedst erfaring med at trække malingen på med den medfølgende spatel.

DIY screen stencils tekstil tryk ugle mulepose

  • Lad det tørre, men uden at tage din avis eller plade ud.
  • Når det er tørt skal du stryge dit motiv for at fiksere det, så dit net eller t-shirt tåler vask. Inden du stryger skal du tage din plade eller avis ud. Derefter lægger du et stykke bagepapir over motivet og stryger.

DIY screen stencils tekstil tryk ugle mulepose

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
DIY | Brug washi tape på din mobiloplader.

I sidste uge var jeg en smut i Søsterne Grene og jeg købte disse tre washi tape. Selvom jeg egentlig...

Close