TIPS

Sådan laver du nemt kalligrafi uden en kalligrafipen

Har du lyst til at kaste dig ud i kunsten at skrive kalligrafi? Så finder du her en nem måde at skrive flot kalligrafi uden brug af kalligrafipen.

Læs også: DIY | 6 kreative DIY gaveideer

Jeg har kastet mig ud i en bullet journal. Hvis du ikke ved, hvad en bullet journal er, så tjek pinterest eller instagram. Her er der en masse inspiration at hente. Kort sagt er det “bare” en kalender/dagbog med prikker eller tern. Du kan dog fylde lige præcis det i den, du har lyst til. Det kan være alt fra din personlige kalender, citater, ting der gør dig glad, dine bucket lister eller tracke dine vaner (gode som dårlige). Jeg kan godt lide den analoge form, og at du kan gøre lige som, du har lyst. Der er altså ikke nogen bestemt måde at gøre det på eller en bestemt form. Du bestemmer helt selv. Min er stadig ny, og der er endnu ikke fyldt så meget i den, men det kommer stille og roligt.

1:rozmakesplans, 2:thejournaltea, 3: thejournaltea, 4: nina.plans

Noget af det jeg godt kan lide ved en bullet journal er at, bruge nogle flotte skrifttype. Især er jeg faldet for kalligrafi. Det er ikke svært, og med lidt øvelse bliver det hele bare endnu flottere (især når du kan huske, hvordan alle bogstaverne skrives). Jeg har lavet en lille simpel guide til, hvordan du nemt kan lave din egen kalligrafi uden brug af kalligrafipen. Alt du skal gøre at farvelægge tomrummet mellem den stiplede linje og den sorte linje. BUM! kalligrafi uden en kalligrafipen.

Related Post

2 thoughts on “Sådan laver du nemt kalligrafi uden en kalligrafipen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *