Refleksionskort – Jeg svarer på 5 af spørgsmålene.

Refleksionskort – Jeg svarer på 5 af spørgsmålene.

Vil du gerne blive lidt klogere på dig selv? Lære dig selv lidt bedre at kende? Mine refleksionskort kan hjælpe dig, og her har jeg svaret på 5 af spørgsmålene.


Jeg vil beskrive mig selv som et ret positivt menneske. En optimist om man vil. Jeg er dog relativ nem at slå ud af kurs, men er også forholdsvis hurtig til at finde tilbage igen. Nogle gange tager det længere tid end andre, men jeg plejer at sige: “Efter de dårlige dage kommer de gode.” og det gør de altid, man skal bare huske at det i nogle tilfælde tager lidt mere end en dag. Jeg er en person der føler meget og har et rigt indreliv. Det er nemt at såre mig, men jeg viser faktisk sjældent mine følelser.

Det har ikke altid været sådan, men jeg vågnede en dag og tænkte; jeg gider ikke være sur og træt mere. Jeg startede jagten på ‘det gode liv’. Så jeg “lærte” mig selv at være positiv. Jeg fik lidt hjælp bl.a. igennem samtaler hos en psykolog og mindfulness. Jeg mindede mig selv om PYT knappen og har igennem de sidste 5-6 år brugt tid på at lære mig selv bedre at kende. For jeg mener at det hele starter hos en selv. Du er kernen i dit liv.

Derfor tænkte jeg, at jeg ville hjælpe jer. Eller ihvertfald give jer et lille venligt skub i den rigtige retning. Så jeg har lavet de her refleksionskort, som I kan købe og downloade direkte til jeres computer. Der følger en gennemgang med til alle 75 spørgsmål.

Jeg har trukket 5 er kortene, som jeg vil svare på nedenfor. En god ide med kortene er nemlig at skrive svarene ned. For det er ikke sikkert, at de svar du har i dag, er de samme om to måneder.

1: Hvad vil jeg have mere af?

Jeg vil have mere kærlighed og omsorg. Mere tryghed, flere kys og flere kram. Jeg har brug for fysisk kontakt. Det har vi alle sammen, og det er næsten lige så vigtigt for os som mad og drikke. Jeg har allerede både familie og venner der deler ud af kram, kærlighed og omsorg til mig. Nogle dage bliver jeg overvældet, som da min veninde kom ned på arbejdet i løbet af 5 min. fordi jeg var ked af det. Jeg føler mig heldig. Det kan altid blive lidt bedre, der kan altid komme et nyt og dejligt menneske ind i livet, hvis kram og omsorg betyder lidt mere. Kort sagt så savner jeg en kæreste.

2: Hvad er min superkraft?

Min superkraft er helt sikkert mit smil og min glæde. Jeg har brugt det meget i mit klasseværelse, da jeg underviste unge flygtninge. Det er også noget af det, eleverne siger, de husker. Det var vigtigt for mig, at vi kunne have det sjovt, og at vi kunne grine. Især fordi de fleste var flygtet fra krig og led af afsavn. Jeg lavede en aftale med mig selv om, at hver dag skulle vi grine mindst én gang i klassen. Nogle dage grinede vi meget og længe, og andre dage knap så meget, men vi havde det altid sjovt. Det er stadig vigtigt for mig at folk tæt på mig har det godt og er glade. Så når nogen af mine nærmeste er kede af det, vrede eller er kommet til skade vil jeg altid gerne hjælpe. Jeg kan faktisk ikke lade være.

3: 3 ting der gør mig glad

  1. Min familie – store som små. Her er et frirum, hvor jeg er 100% mig selv. Hvor jeg faktisk godt kan vise følelser.
  2. Kram og omfavnelse af mennesker jeg holder af, og som vil mig det bedste.
  3. SOLKSKIN – altså sådan generelt. Lige nu er jeg blevet lidt træt af varmen, men solen og lyset gør mig glad – altid.

4: Hvad er jeg bange for?

Min frygt skifter lidt med alderen, og det tror jeg den gør ved os alle sammen.

Lige nu er jeg bange for at jeg ikke kan få børn. Jeg er bange for aldrig at kunne blive mor på den “rigtige” måde. At jeg ikke kan gro et barn i min mave. Jeg har ingen grund til at være bange for det, og eftersom jeg pt. stadig er single, så er det heller ikke relevant, men frygten er der. Nogle dage kan frygten lamme mig, og så græder jeg lidt. Andre dage er den mere forbipasserende. Det er langtfra noget jeg tænker på hver dag, men der er nogle ting der tricker frygten f.eks. da min lillesøster blev gravid.

5: Hvis jeg kunne få ét ønske til at gå i opfyldelse, hvad ville det så være?

Leve af min kreativitet! Jeg står pt. med alle muligheder åbne. Jeg har ikke noget job, jeg er blevet afvist på mit studie, og jeg har ingen børn. Jeg elsker at være kreativ, og har i flere år tænkt, at jeg gerne ville kunne leve af det. Jeg drømmer ikke om et liv i luksus med mange penge og dyre møbler. Jeg drømmer om et liv i luksus, hvor jeg elsker at stå op og gå på arbejde hver dag. Hvor jeg laver det, jeg elsker, og hvor jeg har en hvis frihed til at gøre, som jeg vil.

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
IKEA hack | Neon tape på potteskjuler.

  Nogen gange skal der ikke så meget til. Her er en simpel ide til, hvordan du giver din IKEA...

Close