Lav din egen plakat med harlekintern.

Lav din egen plakat med harlekintern.

Harlekintern er super smukke og fulde af sjov og ballade. Her kan du læse, hvordan du kan bruge den skønne form i en simpel plakat. Det er super nemt med et stansejern og et gammelt katalog fra Stof og Stil.


Jeg elsker at have kunst på væggene, det er med til at gøre et hjem personligt. Især kunst man selv kan lave, synes jeg, er ret fantastisk. Det sker ret ofte at jeg flytter rundt på mine billeder, for på den måde at skabe lidt forandring. Jeg kan især godt lide selv at lave nye billeder. Det gør det ekstra personligt.

Den nyeste plakat herhjemme er denne plakat med harlekintern. Jeg elsker harlekintern. De minder mig om tivoli og varme sommerdage. De er skøre og fjollede, men samtidig ordentlige og smukke. Jeg vil vove at påstå, at her kan alle være med, især hvis man har et stansejern. Jeg brugte et gammel katalog fra Stof og Stil, hvor der er en masse fine, farverige billeder. Du kan bruge alle typer blade eller bøger alt efter, hvilket udtryk du ønsker dine harlekintern skal have. Det tog mig ingen tid at lave plakaten, så det er bare med at komme i gang. Du kan endda invitere børnene med til projektet. De kan nemt stanse ternene ud med stansejernet eller finde flotte billeder i bladene.

Hvad skal jeg bruge?

  • En limstift (reklamelink)
  • Et stansejern (reklamelink)
  • Et gammelt magasin (stof og stil eller andet magasin med store billeder)
  • En ramme
  • Et stykke papir som passer i rammen

Hvordan gør man?

  1. Jeg startede med at kigge bladet igennem for at klippe forskellige farver ud med stansejernet. Jeg klippede lidt flere ud, end jeg skulle bruge, så jeg havde noget at vælge imellem.
  2. Efterfølgende lagde jeg mine harlekintern på papiret for at se, hvordan de skulle ligge.
  3. Så limede jeg harlekinternene på én af gangen uden at fjerne de andre fra mønsteret. På den måde kan jeg huske hvordan mønsteret og farvesammensætningen så ud.
  4. Sæt billedet i rammen og hæng det op.
  5. God fornøjelse.

Related Post4 thoughts on “Lav din egen plakat med harlekintern.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Opskrift: Lækre snacks med chokolade

Jeg er lidt af en choko-holic. Jeg ELSKER chokolade; lys, hvid, mørk, med/uden knas, nødder eller smag. Alt er godt...

Close