Ella - Regnbue

Unik regnbue til indretning af børneværelset.jpg
IMG_0016.jpg
Unik regnbue til indretning af børneværelset.jpg
IMG_0016.jpg

Ella - Regnbue

from 205.00

Hils på Ella. Hun er en forsigtig pige som gemmer på et kæmpe hjerte. Ella er en kreativ og hjælpsom pige, som elsker solskin og ting med blomster på.

Mere info om Ella nedenfor

Størrelse:
Quantity:
Add To Cart

Dekorative regnbuer til børneværelset.

Indret et smukt børneværelse med unikke, håndlavede regnbuer. Hæng regnbuen på væggen alene eller sammen med andre regnbuer eller billeder. Regnbuen er også ideel til dåbsgave eller som barselsgave, men du kan også sagtens bruge regnbuen som gave til større børn eller voksne.

Alle regnbuer er viklet i hånden, derfor kan regnbuen afvige en smule fra billedet. Du får altså et stykke kunsthåndværk, der er lavet både med opmærksomhed og kærlighed.

VIGTIGT: Regnbuerne er ikke tiltænkt som legetøj, dermed garanteres der ikke for at regnbuen kan holde til at komme i små børnehænder.

Mål:

Regnbuen Ella findes i fire størrelser, så du kan få den helt perfekte regnbue til dit børneværelse. Størrelserne kan variere med ca. 0,5 cm. fra de angivende mål.

Mikro: ca 9 x 9 (reb - ø 6mm)
Mini: ca. 11,5 x 14 cm (reb - ø 6mm)
Midi: Ca. 13,5 x 15 cm (reb - ø 8mm)
Maxi: ca. 15 x 15 cm (reb - ø 10mm)

Se evt. størrelsesguide her.

Materialer:

Uldgarn viklet om lyst bomuldsreb

Levering

Alle pakker sende med DAO alle hverdage, har du valgt afhentning i Aalborg, skal du sende mig en mail for nærmere aftale.