IMG_0058.JPG

Om Flair

Flair betyder naturligt talent, og jeg mener selv, jeg har flair for at arbejde og tænke kreativt.
Flair er en kreativ DIY- og livsstilsblog. Her finder du guides og inspiration til dit næste kreative projekt. Du kan nemt med søgning finde lige præcis dét du gerne vil lave.

I forlængelse af bloggen afholder jeg kreative workshops for børn og voksne. Jeg mener nemlig, at den kreative udvikling og de kreative fællesskaber er vigtige for både børn og voksne. Jeg tror på at ved at udvikle børn og unges kreative kompetencer, bliver deres identitet styrket, og de bliver bedre til at fordybe sig og til at tage chancer i andre sammenhæng. Hos mig kan børnene og de unge få styrket deres kreative superkræfter.

Personen bag siden.

Mit navn er Michelle-Marie, 29 år og uddannet lærer. Jeg har i 5 år undervist voksne flygtninge i dansk som andetsprog på Vrå Højskole, hvor jeg samtidig har været motoren bag forskellige kreative projekter. Nu er jeg i gang med at udleve min drøm som kreativ iværksætter, blogger og influencer fra min lejlighed i Aalborg C.

Kreativiteten har altid fyldt meget hos mig, og er en af mine superkræfter. Jeg brænder for at gøre en forskel, og for at styrke andres kreative superkræfter.

Jeg tror på, at ved at udvikle børn/unges kreative kompetencer samt at indgå i kreative fællesskaber, kan de få styrket deres identitet samt blive bedre til fordybelse og til at tage chancer i andre sammenhæng.
— Michelle-Marie