Hjælp med at holde gang i bloggen  - støt bloggen helt gratis

Hjælp med at holde gang i bloggen - støt bloggen helt gratis

Om Flair

Flair er en kreativ virksomhed med fokus på kreativitet og ‘det gode liv’. Jeg mener nemlig at disse to ting går hånd i hånd, og kan styrkes af hinanden. Flair betyder naturligt talent, og jeg mener selv, jeg har flair for at arbejde og tænke kreativt.

Her på siden vil du finde inspiration og guides til kreative projekter samt jagten på det gode liv. Download bl.a. min e-bog der kan hjælpe med at fremme din kreativitet og inspiration, ved at rette fokus mod dig selv og hjælpe dig med at yde egen omsorg.

Derudover holder jeg kreative workshops både for børn og voksne. Jeg mener nemlig, at den kreative udvikling og de kreative fællesskaber er vigtige for både børn og voksne.

Jeg tror på at ved at udvikle børn og unges kreative kompetencer, bliver deres identitet styrket, og de bliver bedre til at fordybe sig og til at tage chancer i andre sammenhæng. Hos mig kan både børn og voksne i bund og grund få styrket deres kreative superkræfter, og bruge dem i andre sammenhæng.

I shoppen finder du desuden et bredt udvalg af håndlavede regnbuer i forskellige størrelser og farver. De er perfekte til børneværelset eller som en barsels- eller dåbsgave til den lille ny. Du kan desuden sammensætte din helt egen regnbue i de farver du ønsker.

Følg med på de sociale medier og få et indblik i min hverdag.

Personen bag siden.

Mit navn er Michelle-Marie, 30 år og uddannet lærer fra Læreruddannelsen i Skive. Jeg har i 5 år undervist voksne flygtninge i dansk som andetsprog på Vrå Højskole, hvor jeg samtidig har været motoren bag forskellige kreative projekter både i og uden for undervisningen. Nu er jeg i gang med at udleve min drøm som kreativ iværksætter fra min lejlighed i Aalborg C, hvor mit mål bl.a. er at styrke børn og voksnes kreativitet.

Kreativiteten har altid fyldt meget hos mig, og er en af mine superkræfter. Jeg brænder for at gøre en forskel, og for at styrke andres kreative superkræfter.

Jeg tror på, at ved at udvikle børn/unges kreative kompetencer samt at indgå i kreative fællesskaber, kan de få styrket deres identitet samt blive bedre til fordybelse og til at tage chancer i andre sammenhæng.
— Michelle-Marie