Hjælp med at holde gang i bloggen  - støt bloggen helt gratis

Hjælp med at holde gang i bloggen - støt bloggen helt gratis

Om Flair

Flair betyder naturligt talent, og jeg mener selv, jeg har flair for at arbejde og tænke kreativt. Det er en kreativ virksomhed med fokus på kreativitet og ‘det gode liv’, og her på siden finder du både en shop og en blog.

Bloggen

bloggen bugner det med kreative DIY projekter til både børn og voksne. Du finder både guides og inspiration til flere timers kreativt arbejde. Derudover kan du læse mere personlige indlæg f.eks. hvorfor jeg blev iværksætter eller hvilke 5 gode vaner, der ændrede mit liv.

Shoppen

I shoppen finder du håndlavede produkter i primært garn og bomuldsreb. Jeg har bl.a. lavet skønne personlige regnbuer i forskellige størrelser og farver. De er perfekte til børneværelset og kan sagtens gives som en barsels- eller dåbsgave til den lille ny. Du kan desuden sammensætte din helt egen regnbue i de farver du ønsker.

Derudover kan du finde planteophæng samt bomuldsreb til dine egne kreative projekter.

Workshops

Engang imellem afholder jeg kreative workshops både for børn og voksne. Jeg mener nemlig, at den kreative udvikling og de kreative fællesskaber er vigtige for både børn og voksne.

Jeg tror på at ved at udvikle børn og unges kreative kompetencer, bliver deres identitet styrket, og de bliver bedre til at fordybe sig og til at tage chancer i andre sammenhæng. Hos mig kan både børn og voksne i bund og grund få styrket deres kreative superkræfter, og bruge dem i andre sammenhæng.

Følg med på de sociale medier og få et indblik i min hverdag.

Personen bag siden.

Mit navn er Michelle-Marie, 30 år og uddannet lærer fra Læreruddannelsen i Skive. Jeg har tidl. arbejdet som højskolelærer, hvor jeg undervist voksne flygtninge i dansk som andetsprog. Nu er jeg i gang med at udleve min drøm som kreativ iværksætter fra min lejlighed i Aalborg C, hvor jeg bl.a. bygger regnbuer og deler ud af min kreativ inspiration.

Kreativiteten har altid fyldt meget hos mig, og er en af mine største superkræfter. Jeg brænder for at gøre en forskel, og for at styrke andres kreative superkræfter.

Flair er bl.a. nævnt her:

Forhandlere