Få online indretningshjælp fra Nordlig – og få mere ud af dit rum

Få online indretningshjælp fra Nordlig – og få mere ud af dit rum

Mangler du hjælp til din indretning? Kan du ikke få skabt den stemning i rummet du ønsker? Så kan du få online indretningshjælp hos Nordlig.dk. De hjælper dig med at skabe den stemning i rummet, du ønsker dig med udgangspunkt i dine behov og dine møbler .


Dette indlæg er skrevet i samarbejde med Nordlig.dk, som tilbyder indretningshjælp online. 

Efter jeg igen er blevet alene i lejligheden, har jeg haft lidt problemer med at få fyldt og indrettet min stue. Før blev rummet både brugt til spiseafdeling og TV-stue. Nu er spisebordet rykket ind i et andet rum, og jeg har pludselig fået en masse plads. Rummet har en irriterende form, som giver lidt problemer i forhold til indretningen. Derudover har jeg brug for en fast arbejdsplads i stuen, hvor jeg kan sy, lave lektier og skrive blogindlæg. Heldigvis fik jeg indretningshjælp fra Nordlig, som kom med et rigtigt godt bud på, hvordan jeg kan udnytte mit rum, så jeg får mest ud af pladsen.

Indretning af stue med Nordlig.dk

Nordlig.dk kan du få hjælp til indretningen af hvilket som helst rum du ønsker. Det er uanset om det bare er et hjørne af rummet, eller om det er et helt rum, man har brug for hjælp til. Priserne starter fra 299,- kr. På hjemmesiden vælger du først hvilken hjælp du har brug for. Derefter udfylder du et skema med forskellige oplysninger om rummet bl.a. hvilke møbler du ønsker skal indgå i rummet, hvilket formål du ønsker med rummet ex. om det skal være mere hyggeligt eller børnevenligt samt hvilke indretningsproblemer du evt. har. Efter en uges tid får du en mail med billeder af indretningsideer til rummet samt en beskrivelse af indretningsplanen. Alt efter hvilken plan du vælger, så får du også en plantegning over rummet med møblernes placering. Derudover indholder mailen links til DBA fund, som er blevet brugt i indretningsløsningen i det område du bor i.

Dette er plantegningen over min stue, sådan som Janni Svane fra Nordlig forestiller sig min stue kan indrettes.

nordlig indretningshjælp

Min oplevelse af Nordlig

Janni kom med et rigtig fint bud til, hvordan jeg kunne udnytte stuen bedst muligt. Der var taget højde for mine krav om en arbejdsplads og at enkelte af mine møbler skulle indgå i indretningen. Derudover tog hun højde for at jeg bor til leje, og dermed ikke kan lave de helt store ændringer på rummet.

Løsningen er rigtig fin, og selvom nogle af de ideer Janni havde til rummet, var nogle jeg selv havde overvejet, hjalp det rigtig meget at se det visuelt, før jeg rent faktisk flyttede rundt på møblerne. Jeg kan godt lide at hun har skabt nogle rum i rummet. Så jeg både har en arbejdsplads, et læse/hygge område og min tv stue.

Jeg er meget tilfreds og synes, Janni har formået at få det optimale ud af rummet. Jeg ender nok ikke med at indrette min stue 100% som Janni foreslår, men jeg tager ihvertfald nogle gode ideer med mig, og det har været rigtig god inspiration. Nu skal jeg bare have flyttet rundt på møblerne, så jeg kan få det optimale ud af min stue, og få mig en arbejdsplads.

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Hedgehog inspireret bomuldsgarn

Lav nemt dit eget Hedgehog inspireret garn blot ved brug at to materialer. Her finder du en videoguide til, hvordan...

Close