Lav din egen mulepose med glimmer tryk.

Lav din egen mulepose med glimmer tryk.

En lækker mulepose i stof er ikke kun godt for miljøet, men også for pengepungen når du handler ind. Her er en sjov ide til, hvordan du kan designe dit eget personlige indkøbsnet med kun få materialer.


Lad os hoppe videre til et nyt punkt på min ‘Blog challenge’ liste – Glitter. Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker ting der glitre. It’s. So. Pretty. Så da jeg fandt strygeark med glimmer, måtte jeg jo købe dem med det samme. What’s not to like.

Strygearkene kan købes i mange forskellige farver, men til dette DIY valgte jeg dem i sølv. Jeg har brugt det til gøre mit indkøbsnet mere interessant og skabe blikfang. Arkene kan klippes i alle mulige former, og stryges direkte på posen, men i dette tilfælde, har jeg brugt det som glasset i et par funky solbriller. Det skaber blikfang, og jeg synes den er blevet ret sej.

Læs også: DIY | Sy en lille pung af mormors gamle dug.

børn, diy børn, diy til børn, kreativ med børn, kreative ideer til børn, DIY blog, DIY taske, DIY mulepose, kreative blogs DIY, tegn på stof med posca tuscher, taske design, design din egen taske, design din egen mulepose, design din egen shoppingbag, mønster på tasker, tegn på mulepose, tegn på stofnet, tegn på shoppingbag, indkøbsnet, strygeark med glimmer, glimmer strygeark, DIY med strygeark, posca tuscher, tegn på stof med posca tuscher,
En shoppingbag behøver ikke kun blive brugt til indkøb, faktisk kan den bruges til alle andre ting, der involverer en taske. Den kan bruges til arbejdet, til overnatningen hos en veninde eller bare som et lækkert net til de vigtigste ting, når man skal ud af døren. Jeg bruger det f.eks. også til mit hækletøj. Så hvorfor ikke lave et personligt net, som er helt dit eget?

Du skal bruge

* Indholder reklamelink

Sådan gør du:

  1. Tegn dit motiv på et stykke alm. papir, før du tegner det på dit net. Så du ikke tegner forkert – det kan ikke gå af. Jeg tegnede mit ansigt efter en æske, klippede det ud og brugte det som en skabelon.
  2. Tegn efter din skabelon på din mulepose. Her skal du bruge din posca tusch. Når du har tegnet skal du fiksere det med et strygejern. Stryg over dine streger et par gange ved høj temperatur.
  3. Tegn de dele af dit mønster, du ønsker på strygearket og klip dem ud. Følg vejledningen på dit strygeark, for hvordan du stryger det på.
  4. Skriv evt. en sjov tekst på din mulepose.

børn, diy børn, diy til børn, kreativ med børn, kreative ideer til børn, DIY blog, DIY taske, DIY mulepose, kreative blogs DIY, taske design, design din egen taske, design din egen mulepose, design din egen shoppingbag, mønster på tasker, tegn på mulepose, tegn på stofnet, tegn på shoppingbag, indkøbsnet, strygeark med glimmer, glimmer strygeark, DIY med strygeark, posca tuscher, tegn på stof med posca tuscher,


Related Post4 thoughts on “Lav din egen mulepose med glimmer tryk.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
DIY UDFORDRING | LER (på den fede måde)

Lige nu sner det i Aalborg, så jeg har skruet op for hyggen. Findes der noget mere hyggeligt end tændte...

Close