Min strikke-liste – fremtidige strikkeprojekter.

Min strikke-liste – fremtidige strikkeprojekter.

Hvad skal vi strikke? Mangler du inspiration til dit næste strikke projekt, så har jeg samlet min strikke-liste her. Måske dit næste projekt også er på listen.


Jeg er for alvor kommet i gang med at strikke, og det er så skønt. 2018 bliver  helt sikkert mit strikke år, og jeg lægger godt fra land. Jeg har allerede færdiggjort én bluse og har næste bluse på pindene. Det betyder dog ikke, at jeg ikke allerede lægger nye strikkeplaner. Det store spørgsmål er selvfølgelig – Hvor på min liste skal jeg starte? For en liste har jeg selvfølgelig lavet. Det er mest praktisk og lettest, og så tænkte jeg, at I måske ville kigge med på listen.

Listen indeholder pt. 13 projekter. De fleste projekterne er ego-projekter, men der er også sneget sig et lille baby projekt ind. Jeg skal nemlig være moster (igen) til sommer, så den lille nye dreng skal 100% have lidt strik fra moster.

Jeg er stadig meget grøn inden for strik, men jeg synes egentlig jeg har rimelig flair for det. Det hjælper også at have nogle mennesker omkring mig, der kan hjælpe, når det hele bliver lidt for svært. Jeg gør det heller ikke helt nemt for mig selv, for jeg har endnu ikke strikket efter en dansk opskrift. Så måske næste strikkeprojekt, skal være efter en dansk opskrift.

strikke-liste, strik, strikkeopskrifter, opskrifter til strik, sandnes opskrift, petitknit, olinesmor

Hvad er der på jeres strikke-liste?


Du vil også kunne lide2 thoughts on “Min strikke-liste – fremtidige strikkeprojekter.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »
Read more:
Året der gik – maj, juni, juli, august

Jeg håber I havde en dejlig juleaften og at I nyder juledagene. Min juleaften var skøn som altid, og det...

Close