BØGER, INSPIRATION

Min samling af DIY bøger.

diy bøger, bøger, kreative bøger, kreativ, kreativ inspiration, kreative ideer, diy ideer, ide kreativ, nemme kreative ideer, kreative hobby ideer, diy blog, diy inspiration, diy blog dansk, kreativ blog dansk, diy ting

Hvordan har I det med DIY bøger? Altså bøger man kigger i en gang imellem, men måske aldrig læser fra start til slut? Min samling vokser hele tiden, og jeg elsker det.

Læs også: Inspiration til skønne bøger – ikke skønlitteratur.

Jeg elsker kreative bøger, og min samling vokser hele tiden. Hver gang jeg er på studietur, er jeg altid at finde i en museumsshop. Her findes der altid en masse spændende og inspirerende bøger. De fleste af mine DIY bøger er købt i Berlin, og de er derfor på tysk, men jeg har også enkelte på engelsk og dansk. Jeg har ikke taget alle bøgerne med her, for disse er de 5 bedste og mest interessante. Dem vil jeg selvfølgelig dele med jer.

Bøgerne er meget forskellige, men de er alle sammen lige inspirerende. Hvilke DIY bøger gemmer I på?

Upcycling step by step af Maria Neumeister: Det her er et af mine nyeste køb sammen med Hands up for handmade. Bogen er købt i Berlin i en butik der hedder Boesner, som er en butik fuld af materialer til alle former for kunstneriske projekter. Bogen indeholder over 30 kreative projekter, men fælles for dem alle er at de genbruger gamle ting. F.eks. viser hun, hvordan man kan bruge en gammel paraply til at lave et regnslag til sin cykelsadel. Eller hvad med en taske af en gammel læderjakke?

Moderne finsk hækling af Molla Mills: Jeg stødte første gang på Molla Mills hos Yarnfreak, hvorfra man også kan købe bogen. Denne bog er fyldt med hækleprojekter til alle nål-størrelser. Jeg har bevidst ikke kigget i bogen i lang tid, fordi jeg har et par projekter, der skal være færdig før jeg starter på et nyt. Bogen er super inspirerende og fuld af sjove og fine projekter. Den er på dansk, så her kan alle være med.

Do it Yourself af Thomas Bärnthaler: En sjov bog med forskellige DIY projekter lavet af div. kunstnere og designere. Bl.a. Ai WeiWei har lavet et lille projekt til bogen. Projekterne er meget forskellige, og nogle er også lidt underlige, men de er alle sammen inspirerende. Bogen er på engelsk og nem at overskue.

Hand up for Handmade: Bogen er på tysk og indeholder alle mulige slags projekter lige fra tasker, jakker og lamper til div. ting i beton, læder og garn. Billederne er nemme at forstå og resten kan man google translate sig til.

The Craft companion af Ramona Berry og Rebecca Jobson: Det her er min yndlingsbog, som jeg købte på Stedelijk museet i Amsterdam. Bogen lever 100% op til navnet; “den kreative følgesvend”. Bogen er på engelsk og er inddelt i kapitlerne; fibre, sting, overflader og form. I hvert kapitel er der så forskellige materialer eller metoder. F.eks i kapitlet fibre kan du læse om hækling, macrame eller læder. Hvert materiale bliver først beskrevet, så er der lidt inspiration fra kunstnere, derefter lidt noter fra designerne og hvilke værktøjer du skal bruge, til sidst er der en DIY guide på et lille projekt. Sådan bliver hvert materiale gennemgået. Det betyder også at den vejer godt. Der er 400 siders ren krea-hjælp og inspiration.

diy bøger, bøger, kreative bøger, kreativ, kreativ inspiration, kreative ideer, diy ideer, ide kreativ, nemme kreative ideer, kreative hobby ideer, diy blog, diy inspiration, diy blog dansk, kreativ blog dansk, diy ting

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *