Hvad står der på min bucket list?

Hvad står der på min bucket list?

Min ‘Bucket list’ er fuld af store og små drømme for fremtiden. Er du nysgerrig på, hvad jeg håber og ønsker for fremtiden, eller mangler du inspiration til din egen bucket list, så læs med her.


Da jeg i sin tid kastede mig ud i en Bullet Journal, var jeg ret hurtig til at starte en ‘Bucket List’. Altså en liste over drømme og ønsker for fremtiden. Jeg lavede listen, fordi der generelt sker noget, når ting bliver nedskrevet og står sort på hvidt. Desuden kan jeg godt glemme mine drømme og ønsker for fremtiden midt i hverdagens trivialitet. Så er det rart at kunne kigge lidt på listen og få vækket drømmene igen.

Min ‘Bucket List’ er fyldt med store og små drømme eller ønsker. Nogle af drømmene bliver måske aldrig opfyldt, men det er stadig dejligt at drømme. Det skal man huske. Jeg vil gerne dele min ‘Bucket list’ med jer, og måske derigennem inspirere jer til at lave jeres egen. Min liste står ikke stille, og den udvikler sig hele tiden. Bare da jeg skrev dette indlæg, skrev jeg tre nye punkter på.

Hvad drømmer I om?

bulle journal, bucket list

 • Bo i udlandet (min. 3 mdr.): Jeg har forelsket mig i både Berlin og Amsterdam. Så hvis jeg en dag får muligheden for at bo i udlandet, skal det være i en af disse to byer.
 • Rejse med Remote Year: Jeg fandt ret tilfældigt frem til Remote Year, og nu følger jeg lidt med på Instagram. Remote Year samler grupper af inspirerende fagfolk til at rejse, leve og arbejde i forskellige byer rundt om i verden. Det er et slags nomade kontorfællesskab, hvor du tager dit arbejde med ud i verdenen – det kræver selvfølgelig at man har et arbejde, man kan tage med. Læs meget mere her.
 • Sove under stjernerne: Jeg synes, det er magisk at kigge op på stjernerne og tænke på, hvor små vi er.
 • Plante et træ: Fordi vi skal passe på naturen og fordi æbler og blommer fra egen have bare er lækkert. Jeg har brugt meget af min barndom hos min kusine, der boede på en frugtplantage.
 • Dyrke + spise mine egne frugter eller grøntsager: Jeg vil rigtig gerne være selvforsynende, når det kommer til grøntsager og frugt.
 • Sejle i Gondoler i Venedig: Det er et magisk sted – ihvertfald når jeg ser det i film og på billeder.
 • Se Eiffeltårnet: Generelt vil jeg bare gerne besøge Frankrig og lytte til franskmænd tale. Måske endda lære lidt fransk.
 • Se Nordlyset: Hvad kan jeg sige – himlen er fascinerende.
 • Blive forelsket: Hvem vil ikke gerne forelske sig?
 • Besøge Australien: Jeg har generelt stor udlængsel for tiden, og vil gerne se og opleve Verden.
 • Tage på roadtrip uden planlagt destination: Jeg er vokset op med forældre (især en mor), der planlagde vores ferier ned til mindste detalje. Nu er jeg blevet voksen, og jeg har ikke helt det samme planlægger gen, som mine forældre. Nok vil jeg gerne have styr på ting, men jeg kan også godt lide bare at følge med, og se hvor jeg ender.
 • Få børn: Det er muligvis mit allerstørste ønske. Jeg synes, det er en gave, at man som kvinde kan bære sit eget barn på den måde. Det er ret fantastisk.
 • Købe hus eller lejlighed: Jeg vil gerne eje mit eget, og sætte mit eget præg på det. Skabe det hjem, hvor mine børn skal vokse op og have barndomsminder fra.
 • Besøge alle 7 kontinenter: Min rejselyst og udlængsel har aldrig været større. Nu har jeg efterhånden tidligere elever over det meste af verdenen, så det ville også være dejligt at besøge dem.
 • Få altan eller have: Jeg savner bare at kunne gå ud direkte fra mit hjem. Især en have vil være ideelt, især fordi jeg så kan krydse flere ting af på min bucket list.
 • Tage kreativ uddannelse: Denne drøm er forhåbentlig ikke så langt væk. Da jeg har søgt ind på en ny uddannelse til september.
 • Holde ferie i en bil (Van life): Jeg følger flere på Instagram, som rejser rundt i en ‘van’ altså en varebil af en slags. Det, synes jeg, ser super hyggeligt ud.
 • Rejse til Bali: Måske kombineret med lidt yoga.
 • Få et badekar: Fordi det er lækkert og afstressende. Mine forældre har et, og jeg sidder i det så snart jeg får chancen.
 • Få en hindbærbusk: Fordi jeg elsker hindbær!
 • Købe en ladcykel: Jeg kører ikke bil, og jeg kan sagtens se mig selv have børn i byen. Derfor drømmer jeg om at køre rundt på sådan en med ungerne.
 • Leve af min kreativitet: Jeg har aldrig rigtig haft karrieredrømme, men det seneste år har jeg rigtig drømt mig væk. Jeg vil enormt gerne kunne tage min kreativitet til et helt nyt niveau.
 • Blive selvstændig: Lidt i forlængelse af ovenstående punkt.
 • Have høns: Fordi det er sindssygt hyggeligt at hente og spise sine egne æg.
 • Fejre jul med mine venner: Jeg har efterhånden en ret multikulturel omgangskreds, og jeg vil elske at samle dem alle til en julemiddag. Det er ikke alle der fejrer jul, men julen er speciel for mig, og jeg vil gerne dele den med dem.
 • Rejse alene: Måske vil jeg slet ikke kunne lide det, men vil alligevel gerne prøve det.

Related Post12 thoughts on “Hvad står der på min bucket list?”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Farverige fugle ophæng i hama perler

Lav skønne ophæng i HAMA perler. Hæng dem på en gren eller i vinduet. Print nemt mønster og lav dine...

Close