Sådan hækler du miljøvenlige vatrondeller.

Sådan hækler du miljøvenlige vatrondeller.

Miljøvenlige vatrondeller skåner miljøet og mindsker dit forbrug af bomuld samt plastik. Nu kan du nemt hækle dine egne vatrondeller. Her finder du en gratis opskrift.


Jeg bruger, ligesom mange andre kvinder, vatrondeller dagligt til at fjerne make-up eller neglelak med. Jeg har tidligere fortalt jer lidt om min holdning til bomuld. Derfor blev jeg enormt glad, da jeg så, at man i Rema1000 kunne få økologiske vatrondeller. Endda nogle dejlige store nogle, så man kan nøjes med at bruge én eller to til både at fjerne make-up og rense ansigtet. Dog var jublen endnu større, da min veninde introducerede mig for hæklede “vat”rondeller. De kan nemt vaskes og bruges igen og igen. Det, synes jeg, er ret smart. Dog skal man være opmærksom på, at de ikke er velegnede til at fjerne neglelak med. Neglelakken kan ikke vaskes af.

hækling, gratis hækleopskrift, hækleopskrift, genbrug, miljøvenlig, bomuld, bomuldsgarn, reuse,

Opskriften på disse miljøvenlige vatrondeller er meget simpel. Jeg har brugt Drops loves you 6 , (reklamelink) – som er lavet af genanvendt bomuld, men man kan også sagtens bruge alm. bomuldsgarn. Jeg har brugt nål 3,5, men du kan også bruge 3 eller 4. Prøv dig lidt frem, så du får den størrelse og fasthed, der passer dig. Prøv evt. at hækle med dobbelttråd og en større hæklenål, så bliver de både større og blødere.Opskrift på miljøvenlige vatrondeller.

Runde 1: Slå 5 lm op og samle dem med en km

Runde 2: Lav 8 puf-stitch i ringen slut med en km.

Runde 3:  Lav 2 puf-stitch i hullet mellem dine puf-stitch fra sidste omgang. Afslut med en km.

Runde 4: Lav en lm og hækle en runde med fm afslut med en km.

hækling, gratis hækleopskrift, hækleopskrift, genbrug, vatrondeller, miljøvenlige vatrondeller, miljøvenlig, bomuld, bomuldsgarn, reuse,

Related Post6 thoughts on “Sådan hækler du miljøvenlige vatrondeller.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Strik dejlige bluser – for begyndere.

Mangler du en simpel begynder opskrift til dit allerførste rigtige strikkeprojekt? Så finder du her inspiration til lette strikkede bluser,...

Close