Lav soyalys med DIY kit fra Kit Company

Lav soyalys med DIY kit fra Kit Company

Kender I Kit Company? Her kan du købe et komplet DIY kit og få det leveret hjemme. Så behøver du ikke tænke på at handle materialer i flere forskellige butikker. Jeg har afprøvet soyalys-kittet.


For noget tid siden købte jeg et DIY kit fra Kit Company. Jeg valgte projektet med soyalys, da jeg tænkte det ville være perfekt til efteråret. Jeg havde fulgt lidt med på Instagram, og set flere teste det, men ville også selv prøve at lege med deres DIY kits. Jeg tænkte også at I gerne ville høre lidt om mine tanker i forhold til deres kits.

Der findes forskellige kits, man kan vælge imellem Projekterne spænder bredt, så der burde være noget for alle uanset om man er til soyalys, macrame eller læbepomader. Vil du have børnene med, er enkelte af projekterne særligt gode til dem. Priserne er også til at være med på, de spænder fra 150 kr. – 450 kr.

Når man modtager kittet kommer det i en fin kasse, hvor alle materialer er pakket pænt ned i og med silkepapir omkring. Derudover får du også en guide med billeder, der fortæller dig præcis, hvordan du skal gøre. Det er overskueligt og nemt at forstå. Det kan nærmest ikke gå galt.

Soyalys – kit.

Jeg bestilte kittet til at lave soyalys. Det koster 250 kr. Her får du materialer til tre store soyalys. Jeg valgte netop dette projekt, fordi jeg elsker levende lys, men soyalys brænder renere og længere samt forurener mindre end traditionalle lys. Derudover er det et typer projekt, jeg kun huske fra min tid på fritidshjem.

Lysene laves i de fineste glas med låg til, som de kan rengøre og bruges bagefter. Du kan også gemme dem og støbe nye lys i dem f.eks. af lys-rester fra andre lys.

På Instagram har jeg gemt en story fra mit lille lys projekt, det kan du se her.

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Bloganbefaling | Indretnings/DIY blogs.

Jeg håber I havde en dejlig nytårsaften, min var så godt som perfekt. Jeg dansede og sang med nogle af...

Close