DIY julegaver – Lav dine egne personlige gaver.

DIY  julegaver – Lav dine egne personlige gaver.

Har du købt alle dine julegaver? Hvorfor ikke lave nogle af gaverne selv? Jeg har samlet 5 bud på gør-det-selv julegaver til både store og små.


Hvordan har I det med at give og modtage hjemmelavede julegaver? De af jer der har børn, får sikkert allerede hjemmelavede julegaver, men hvad hvis gaven kom fra din søster eller veninde? Jeg elsker at give gaver, jeg selv har lavet. Jeg elsker også at have modtageren af gaven i tankerne undervejs i arbejdet. Jeg har endnu ikke oplevet at mine hjemmelavede gaver ikke er faldet i god jord. Det skønne ved hjemmelavede julegaver er, at de er personlige og unikke. De fortæller en historie og der er lagt nogle tanker bag. Her er mine 5 bud på DIY julegaver, som du sagtens kan nå at lave inden jul.

I år ligger der desværre ingen hjemmelavede aver under træet fra mig. Jeg er kommet for sent i gang med gaverne, men heldigvis er der stadig fødselsdagene, hvor de kan forkæles.

  1. Støb hurtigt magneter til køleskabet eller opslagstavlen i beton. Du kan støber alle slags former. Find en guide til skønne magneter med bogstaver lige her.

2. En simpel vase eller blyantholde støbt i beton. Brug evt. et tomt penautbutterglas og støb det i en tom mælkekarton. Find guiden lige her.

3. Lav et tæppe af dine gamle t-shirts eller stofrester. Guiden finder du lige her.

4. Sy en lille pung eller taske som kan bruges til opbevaring af håndcremen, læbepomaden og andre ting, man har brug for i løbet af dagen. Find en guide lige her.

5. Brug dine stofrester til at sy smukke scrunchies. Disse hårelastikker kan glæde både store og små piger. Find guiden her.


Related Post8 thoughts on “DIY julegaver – Lav dine egne personlige gaver.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
bordskånere, bordskånere kork, diy borskånere, kork, kork ikea, ikea hack, kork dækkeservietter, diy med kork, kreativ med kork, køkken ideer, julegaver, diy julegaver, kreative julegaver,
DIY | Lav din egen bordskåner af kork

Beskyt dit bord med en smuk bordskåner i kork. Her finder du en simpel guide til at lave din egen...

Close