PAPIR

DIY JULEPYNT | Lav din egen julestjerne i papir.

diy-guides-homedeco-jul-foldede-stjerner-julepynt-lav dit eget julepynt

diy-guides-homedeco-jul-foldede-stjerner-julepynt-lav dit eget julepynt

Læs også: Foldede stjerner af genbrugspapir

Min yndlings højtid er uden tvivl julen. Jeg elsker alt ved julen; hyggen, gaverne, maden, stemningen, vejret (så længe jeg ikke skal ud i det). Det er en fortryllende måned, hvor der hersker en helt speciel stemning, især i juledagene. Imens jeg sidder og venter på at det bliver tid til and, gaver og sang, så pusler jeg allerde nu med lidt julepynt.

Jeg er ikke typen der pynter helt vildt op til jul i mit hjem af to årsager – 1. jeg ejer ikke ret meget julepynt, og gider ikke bruge penge på det, 2. jeg synes egentlig det er lidt fjollet dét der med at pynte op. Især er nisser mere eller mindre taget ud af min jul, i stedet synes jeg stjerner, snefnug og flotte kugler er meget mere mig. Denne foldede stjerne er et ret godt bud på, hvad jeg kunne finde på at hænge op i mit hjem til jul.

Læs også: Fold sløjfer i farvet papir.

Jeg faldt over stjernen på Pinterest, som sendte mig over til den norske blog – Home by Linn. Her er en guide til, hvordan man folder stjernen. Ovenfor har jeg lavet en video af min proces. Videoen viser hvordan man folder den, men den er mere lavet som en lille hjælp til Linn’s guide.

Jeg folded min stjerne af sider fra et gammelt julehæfte, men man kan folde dem, af hvad end man har lyst til. Man kunne jo folde den af noget papir med blomster eller prikker på, og have dem hængende hele året rundt.

Related Post

12 thoughts on “DIY JULEPYNT | Lav din egen julestjerne i papir.

 1. Comment
  Fin stjerne, men du viser ikke præsist hvordan du samler den.
  Det er mit store problem. Den hænger ganske enkelt ikke sammen. Det er en temmelig tam fornemmelse.
  Hvordan får den fat??????
  Anna-Marie

  1. Det er egentlig fordi min video ikke er en reel guide, men prøv i stedet at klikke forbi den blog jeg linker til. Hun viser og fortæller hvordan man samler den.

   Den lille stjernespids på den ene skal ligesom ind under papiret på den store spids på den anden – giver det mening?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *