Kreative ideer til hjemmelavede gaver #2

Kreative ideer til hjemmelavede gaver #2

Forkæl dine nærmeste med hjemmelavede gaver lige fra hjertet. Her finder du inspiration til skønne gave ideer, som kan bruges til værtinden, mors dag eller bare til en du holder af.


Jeg har nævnt det før, men jeg siger det gerne igen. Jeg elsker hjemmelavede gaver. Det er så personligt og hyggeligt at få en gave, som giveren selv har lavet og med dig i tankerne. Jeg giver også gerne selv hjemmelavede gaver, men det skal være til den rigtige person. Det er ikke alle mennekser, der sætter pris på hjemmegjorte ting, mens andre ikke vil have andet.

Jeg har endnu en gang samlet nogle bud på skønne DIY gaver. Tidligere har jeg delt mine bud på DIY gaver blandt mine egne projekter, dem finder du lige her. Ellers kan du også finde skønne DIY gaver i dette gamle indlæg.

DIY gaver kan bruges til mange anledninger og behøver ikke kun at være i forbindelse med fødselsdag eller jul. Vi har flere anledninger, hvor vi giver gaver til hinanden. Så brug disse gaver til morsdag, som værtindegaver eller som ‘bare-fordi’ gave.

Hvordan har du det med hjemmelavede gaver?

Genbrug gamle glas fra tomatsauce, kokosolie eller peanutbutter og fyld dem til vatpinde, vatrondeller (evt. de hæklede) eller andet nips. Du kan evt. tegne skønne og uskyldige øjne på, for at gøre dem lidt mere dekorativ, eller tag de mindste med og giv dem lov til at dekorere glassene. Du finde indlægget om disse glas lige her.

Har vi ikke alle sammen lavet en bordskåner i sløjd og foræret den til mor og far? Jeg ved ihvertfald, jeg har. Jeg tror endda vi brændte ord og sætninger i dem. ‘Mad mor laver mad‘ Med dette DIY projekt bliver bordskåneren taget til nye højder. Læs mere om projektet og find en DIY guide lige her.

Lufttørrende ler er genialt, og her kan alle være med – store som små. Find en fin udstiksform og lav et dejligt ophæng til væggen med ler og drivtømmer. Du finder projektet her.

SÆBER!!! Jeg samlede på smukke sæber, da jeg var barn. Det gør jeg ikke mere, og faktisk foretrækker jeg flydende sæbe. Jeg må dog også indrømme, jeg ikke kan stå for de her terrazzo inspirerede sæber. Lav nemt din egne sæber og giv dem som værtindegaver eller til morsdag. Find en guide til disse lækre sæber her.

Disse skønne sovermasker kan helt sikkert bruges af de fleste. Vi har vel alle sammen været på bustur eller flyrejse, hvor en sovemaske har været tiltrængt. Jeg er sikker på de vil lune hos de fleste. Find en sy-guide her.

 

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Vinder af min give away

Jeg har helt glemt at fortælle hvem vinderen i min give away er. Det var skønt at se så mange...

Close