Giv en hjemmelavet gave – 6 kreative ideer til DIY gaver #1

Giv en hjemmelavet gave – 6 kreative ideer til DIY gaver #1

Her er 6 kreative DIY gaveideer, du nemt kan gå i gang med. Så mangler du en gave til den næste fest, hvorfor så ikke lave den selv?


Det er dejligt at give gaver til mennesker man holder af, og der venter altid en fødselsdag, et jubilæum, en studenterfest, juleaften eller en anden festlig lejlighed, hvor man har gaver med. Så jeg har samlet seks kreative DIY gaveideer, du nemt selv kan lave. Der er noget specielt over at få en hjemmelavet gave fra mennesker man holder af. Lige så skønt synes jeg, det er at give en gave, jeg selv har lavet. Jeg gav bl.a. min storesøster dette tæppe i fødselsdagsgave og min lillesøster fik en vase i beton og glas. På den måde får de noget unikt og specielt, hvori der er lagt både tid og følelser. Jeg har samlet mine egne kreative gaveideer her, men mange andre bloggere har også lavet skønne ting, som snildt kunne blive en gave.

Jeg har forsøgt at samle kreative gaveideer, hvor alle mere eller mindre kan være med. Det kræver altså ikke de store evner eller en masse forskellige materialer.

Hvordan har I det med hjemmelavede gaver?

En lækker strandtaske med ombre effekt og tryk fra A Todo confetti. Tasken kan varieres på et utal af måder, og tag bare børnene med ind over projektet.

Skøn ring til håndklæde eller viskestykke fra Spoon Fork Bacon. Ringen kan bruges både i køkkenet eller på badeværelset, og er man rigtig sej, kan man gøre hver perle unik ved at tegne mønstre på dem.

Lav skønne puder med natur print fra Ukkonooa. Det er en super simpel ide, men ikke desto mindre smukt og unik. Find din eller modtagerens yndlingsblomst eller blade frem og print løs. En fin måde at få naturen ind i hjemmet.

Forkæl en du holder af med lidt hjemmespa. Lav f.eks. en skøn scrub med agurk og mint fra Bell’alimento. Du kan selv ændre på indholdet af scrub’en, så den passer perfekt til din modtager.

Nøglering med geometrisk mønster fra Sugar and cloth. De er lynhurtige at lave, og kan gøres så personlige og unikke som man har lyst til. En gave der får modtageren til at sende dig en tanke hvergang hun/han låser en dør op.

Sy et smukt knudepandebånd i lækkert stof. De er et hit hos store og små modtagere. Brug evt. en gammel skjorte eller nogle rester af stof. Find en syguide hos Olinesmor.

Related Post4 thoughts on “Giv en hjemmelavet gave – 6 kreative ideer til DIY gaver #1”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
staus pt
Status pt. #21

Sneen daler og gør Aalborg til et rigtigt winter wonderland. Jeg synes det er så hyggeligt, og jeg elsker det....

Close