Dansk kreativ diy blogger, Flair

Elsker du at være kreativ? Kan du lide at bruge dine hænder eller sysle med et projekt? Så er vi to. Her på bloggen finder du et stort udvalg af kreative DIY projekter. Udvalget er meget blandet  og varierer fra hæklede sokker, beton vaser og diverse smykker til lækre opskrifter og genbrug.


Flair betyder naturligt talent, og jeg mener selv jeg har flair for at være og tænke kreativt. Denne blog er en DIY og livsstilsblog, med et hav af forskellige kreative projekter og tips til det gode liv. Det er et sted, hvor jeg kan dele ud af min kreativitet og inspiration.

Mit navn er Michelle-Marie, jeg er 29 år og er uddannet lærer fra Læreruddannelsen i Skive. Lige nu går jeg ledig og venter på mit næste skridt i livet. Jeg har tidligere undervist på Vrå Højskole, hvor jeg primært underviste flygtninge i dansk, men også i enkelte kreatiev fag som stop-motion og upcycling. Jeg er bosat i hjertet af Aalborg, hvorfra jeg også driver bloggen Flair og min lille shop. Jeg har altid været meget optaget af min egen og andres kreativitet, og med bloggen kan jeg dyrke min egen kreativitet på et helt nyt plan.

Jeg håber I vil tage godt imod mit kreative univers, og kaste jer ud i nogle af mine projekter. Del endelig jeres projekter med mig.

Kontakt

Har du spørgsmål, ris/ros eller bare et eller andet i forbindelse med min blog, så kan jeg kontaktes enten på mail: Michelle@flair-blog.dk, og via bloggens facebook side.

Bloggen er nævnt i følgende artikler eller blogindlæg.

2018

2017

2016

2015

2014

2013


2 thoughts on “Om”

  • Hej Michelle- Marie

    Jeg er faldet over din blog og dine hjemmelavet invitationer til fødselsdag.. De er super fine..;)
    Jeg tænkte om du kunne bestikkes til at lave nogen til mig ::DDD og hvad det evt ville koste??
    MVH Cecilie Godske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »