Køb dine egne motivationskort inkl. rabatkode

Køb dine egne motivationskort inkl. rabatkode

Har du brug for et positivt spark bagi, lidt god motivation eller mangler du bare en skøn gave til en du holder af? Her er 52 motivationskort lige til at printe og motivere i et helt år.


Kan I huske min DIY fødselsdagsgave til min veninde? Glasset fyldt med motiverende citater? Jeg havde siddet og håndtegnet alle arkene, det var et stort arbejde, men hun blev vildt glad. Når hun har brug for et positivt spark bagi, kan hun trække en seddel fra glasset.

Nu har jeg lavet 52 grafiske motivationskort til jer. De er lige til at printe, klippe ud og lægge i et glas til når du eller en du holder af har brug for motivation. Der er ét kort til hver uge i et helt år, men man kan jo bruge dem præcis som man har lyst. Kortene er samlet med 4 kort på én A4 side og fordeler sig på 13 sider. Alle citaterne er på engelsk.

Kortene købes samlet og modtages på mail. Så kan du selv printer kortene ud. De koster 50 kr., men fordi I er så skønne, solen skinner og det hele stadig er meget nyt, får i selvfølgelig en rabatkode. Så skriv Flair i kuponfeltet i kurven og få kortene til bare 35 kr. Lige pt. er det kun Paypal der virker, men har du ikke Paypal så send mig en mail michelle@flair-blog.dk, så kan du også købe dem via. mobilepay.

Find kortene lige her.

Hvem skal have dine motivationskort?

motiverende citater, motivationsark, motivationskort


 

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Bloganbefaling | Indretnings/DIY blogs.

Jeg håber I havde en dejlig nytårsaften, min var så godt som perfekt. Jeg dansede og sang med nogle af...

Close