Pinterest- Hvad kan jeg bruge det til?

inspiration-pinterest-DIY's-flair inspiration-pinterest-DIY's-flair

Source: Tie dye, tassel charm, neon, gift tag, concrete diamond, crocheted pouch, letters, sunglass case, tape deco, pencilcase 

Så blev det min tur til at gå på juleferie, og den er ret så tiltrængt, hvis jeg selv skal sige det. Jeg glæder mig allerede til at sove lige til jeg vågner i morgen og ikke skulle tænke på undervisning og arbejder. Jeg har taget hul på ferien med en omgang hjemmebagte boller, film, slik og hygge på sofaen samt en tur rundt på Pinterest.

Kender I Pinterest?

Det skal ikke være nogen hemmelighed at mange af mine DIY’s sjældent er specielt nytænkende. Faktisk er det ofte noget jeg har set andre steder, som jeg selvfølgelig gør til mit eget. Nogle gange afføder en ide en ny ide. Her er Pinterest fantastisk, for her kan jeg gemme alle ideerne, og vende tilbage til dem, når jeg føler mig tom for inspiration. På min pinterest har jeg flere forskellige mapper, som er inddelt i forskellige emner.

 

Er du løbet tør for inspiration, eller vil du gerne være sikker på det ikke sker, så vil jeg anbefale Pinterest. Du kan jo starte med at følge mig.

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Status pt. #25

Min "sommerferie" eller ledighedsperiode er skudt i gang. Jeg havde aldrig troet at min afslutning på Vrå Højskole skulle blive...

Close