DIY | iPhone cover i Hama perler inkl. mønster

DIY | iPhone cover i Hama perler inkl. mønster

iPhone cover, neon, hama perler, diy, gratis mønster, gratis perlemønster, hama mini, perleplade, perleplade mønster

Læs også: Fugle i hama perler inkl. mønster

Min iphone trængte til et nyt cover, så jeg kastede mig over et dette simple DIY projekt.

Jeg synes det er hyggeligt at lave perleplader, men nogle gange det kan være svært at finde på ting at lave, som passer ind et voksen hjem. Perleplader bliver hurtigt en smule barnlig, men jeg synes det her DIY projekt er ret voksenvenlig – et iphone cover.

Jeg fandt denne hjemmeside, hvor man selv kan lave et mønster. Man kan desuden uploade et billede, hvis man ønsker det konverteret til en perleplade. Siden kan desuden bruges til broderi mønstre, da det i princippet er samme koncept.

Du skal bruge:

 • Et iPhone cover (jeg fandt nogle billige nogle på ebay)
 • Hama mini perler
 • Lim (jeg brugte en lim der var lidt gullig, det kan man desværre se igennem de transparente perler.
 • To firkantede perleplader, der kan sættes sammen.
 • Bagepapir
 • Strygejern
 • Pincet

Sådan laver du dit DIY iphone cover:

 1. Sæt perlerne på perlepladen i et givent mønster. Du kan evt. bruge mit mønster (NB: dette mønster passer til iPhone 4/4S). Jeg har brugt hama mini, og jeg synes det er lettest at sætte dem på med pincet.
 2. Stryg perlepladen, så hullerne i perlerne er meget små.
 3. Tag den forsigtigt af perlepladen.
 4. Stryg kort på forsiden.
 5. Lad perlepladen køle af
 6. Lim perlepladen på coveret og lad det tørre.

UPDATE: Efter at have brugt mit cover et døgns tid, har jeg erfaret at perle mønsteret er en række for bredt. Så lav dit mønster en række smallere, så du ikke kan mærke kanten af perlerne.

Related Post6 thoughts on “DIY | iPhone cover i Hama perler inkl. mønster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Året der gik 2016 – Januar, februar, marts

Så er året ved at være slut, og der skal selvfølgelig gøres status på året. 2016 har budt på mange...

Close