Indretning af mit tomme værelse + spar 25%.

Indretning af mit tomme værelse + spar 25%.

Hvad skal der ske med mit tomme værelse, nu hvor min roomie er flyttet ud? Jeg lægger indretningsplaner, og drømmer om nye sager til rummet.


Min roomie er flyttet ud, og jeg er endnu engang alene i min store lejlighed. Hun var en rigtig god roomate, så det er trist hun er flyttet, men jeg glæder mig også helt vildt til at indrette min kommende stue og spisestue. Især glæde jeg mig til at give mit hjemmelavede plankebord den plads det fortjener. Derudover tænker jeg, der skal laves lidt forskellige DIY projekter.

LINK // LINK // LINK // LINK

Alle rummene i lejligheden er ret store, og eftersom jeg har indrettet soveværelse i det mindste rum, så kræver det lidt mere end bare et spisebord og nogle stole for at fylde det tomme værelse ud. Derudover skal jeg have lavet mig en arbejdsplads, hvor jeg kan lave lektier, skrive blogindlæg og være kreativ. Jeg har ikke rigtig nogle penge at gøre godt med, eftersom jeg pt. ikke har noget job og har udsigt til 2 år på SU. Derfor tænker jeg også, jeg skal lave nogle DIY projekter og på genbrugsjagt. Udover at indrette det tomme værelse, så skal der også rykkes rundt i stuen, da nogle af møblerne jo bliver flyttet ud. Følg med på Instagram i forvandlingen.

Selvom jeg ikke har en masse penge at gøre godt med, har jeg alligevel fundet nogle skønne sager fra Ellos (reklamelink), som jeg godt gad have i mine “nye” rum. Frem til d. 2/7 kan du spare 25% på hele Ellos kollektioner. Men jeg er også blevet inspireret til et DIY projekt eller to af disse billeder.

Ur // Puder // Stol // Bord //Sofabord (reklamelink)Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Garn, t-shirt, diy, gamle, gør, det, selv, bomuld, trøjer, redesign, diy t-shirts, genbrug, hooked zpagetti garn, miljøvenlig hækling, bomuldsgarn, zpagetti garn billigt, billigt zpagetti garn, t-shirt garn, diy t-shirt garn, lav dit eget t-shirt garn, lav dit eget zpagetti garn, stof garn, diy stof garn, tykt garn, hækling, hækling for begyndere, bomuldsgarn til hækling, zpagetti garn opskrift
Sådan laver du garn af gamle t-shirts

Her er en simpel guide til, hvordan du laver garn af gamle t-shirts, som du kan hækle af. Det er...

Close