Hjemmelavet tøjstativ af vandrør

Hjemmelavet tøjstativ af vandrør

Tøjstativ af jernrør er blevet rigtig populært på det sidste og med god grund. De er både enkle og rustikke på samme tid. Derudover er de enormt lette at lave selv. Så find din indre gør-det-selv kvinde frem og skynd dig i det lokale byggemarked efter materialer.


Et råt tøjstativ er vandrør er blevet enormt populært, og med god grund. Det er nemt at lave dit eget tøjstativ, og alle materialerne kan købes i dit lokale byggemarked.

Da jeg, tilbage i september, flyttede ind i min lejlighed, havde jeg planer om at mit billige plastik tøjstativ fra Føtex skulle opgraderes. Det skulle udvides på det kraftigste, så langt mere tøj kunne komme på bøjler, UDEN at jeg skulle bekymre mig, om det kunne holde. Som sagt så gjort. Der flyttede et langt/stort (?) tøjstativ ind i jernrør. Jeg er så heldig at have et ret stort soveværelse, så der er plads til en dejlig masse opbevaring. Dette bærer mit tøjstativ også præg af – 180 cm ren og rå kærlighed. Det er dejligt overskueligt, med så meget tøj på bøjler.

Det er måske lidt snyd, for jeg har faktisk ikke selv bygget det. Jeg  har tegnet, målt og givet klare instrukser til min kære far, om hvordan jeg ville have det. Han er VVS-installatør, så han havde nogle rør liggende, jeg måtte få til dette DIY, samt lidt tid og overskud til at skære til og samle for mig, så tak til far-mand. Det betyder dog ikke, at man ikke kan lave det selv, hvis man ikke har en VVS-mand lige ved hånden. Materialerne kan købes i diverse byggemarkeder, og her kan du købe rørene i de mål du skal bruge, ellers kan de sikkert skære dem til for dig.

Det er brugt til mit tøjstativ

Indeholder reklamelinks

  • 2 stk. bøjninger (90 grader)
  • 2. stk. Tee
  • 1 stk. rør på ca. 180 cm (dette er længden på den stang hvor du hænger tøjet)
  • 2 stk. rør på 155 cm (Dette er rørene til højden på stativet)
  • 4 stk. rør ca. 20 cm (Dette er “fødderne”)
  • 4 stk. filt-dutter (så du beskytter gulvet)

Du vil også kunne lide:18 thoughts on “Hjemmelavet tøjstativ af vandrør”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »
Read more:
4 skønne DIY projekter til dit hjem.
4 skønne DIY projekter til hjemmet

Mangler du inspiration til dine næste skønne DIY projekter? Her er 4 bud på skønne projekter, som ikke tager lang...

Close