Hækling for begyndere – 4 gratis hækleopskrifter på dansk

Hækling for begyndere – 4 gratis hækleopskrifter på dansk

Hækling for begyndere med fire lette opskrifter på dansk. Er du lige begyndt at hækle, eller vil du gerne starte? Så har jeg samlet 4 gratis hækleopskrifter til begyndere. De er nemme og overskuelige at gå i gang med.


Jeg har efterhånden hæklet i 5-6 år, og jeg husker selv da jeg startede. Det var svært at holde styr på nålen og garnet på samme tid. Alle fingrene strittede til alle sider, og jeg fik krampe i fingrene. Det hele blev underligt og grimt, men efter lidt øvelse og (for mit vedkommende) en vis portion stædighed, så knækkede jeg koden.

Alt begyndelse er svært, og når du er nybegynder, så kan det være godt at starte med små overskuelige projekter, som du kan se en ende på inden for ret kort tid. Desuden skal der helst ikke være for mange forskellige masker og farveskift. Derfor har jeg fundet fire gratis hækleopskrifter på dansk, til dig og alle andre nybegyndere. Projekterne er nemme og overskuelige at gå i gang med.

  1. Lav skønne scrunchies/hårelastikker med perler: Disse skønne hårelastikker er lynhurtigt lavet, så det er et fint begynder projekt. Bliver du lidt nervøs og usikker på det med perlerne, så start uden perler. Så kan du altid prøve med perler senere.
  2. Varme og uldne håndledsvarmere.: Selvom årstiden ikke helt er til uldne håndledsvarmere, så kan du sagtens øve dine hækle skills på disse. Synes du, det er svært at hækle rundt, så lav en firkant i stedet og sy dem sammen til sidst. Husk hullet til tommelfingeren!
  3. Sådan laver du miljøvenlige vatrondeller: Vatrondellerne er også et ret fint begynder projekt, som er lynhurtigt af nålen igen. Kender man ikke puff-stitch, så kan garnstudios video guide måske hjælpe.
  4. Rundt gulvtæppe af genbrugte t-shirts: Hvis du har styr på almindelige fastmasker og udtagning, så kan du også nemt lave dette tæppe. Du kan variere det i størrelsen, alt efter hvor længe du gider hækle på det.

Hvad skal dit første hækleprojekt være?

gratis hækleopskrifter, hækleopskrifter, hækling, hækleopskrifter for begyndere, hækling for begyndere, hækleopskrifter, lette hækleopskrifter, nemme hækleopskrifter, hækleopskrift begyndere, gratis hækleopskrifter, hækleopskrifter gratis, begynder hækling, hækling for begyndere, hækling for begyndere opskrift, begynder hækling,


Related Post3 thoughts on “Hækling for begyndere – 4 gratis hækleopskrifter på dansk”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Status pt. #17

December er halvvejs, og jeg begynder at mærke julestemningen snige sig ind på mig. Der er dog stadig ikke pyntet...

Close