Hæklet taske med grafisk mønster

Hæklet taske med grafisk mønster

Bliv klar til strandturen med denne hæklede taske med grafisk mønster. Opskriften er helt gratis og er lige til at gå i gang med.


For nogle måneder siden kastede jeg mig ud i hækling efter diagram. Det er der kommet denne skønne taske med grafisk mønster ud af. Jeg har ikke før hæklet mønster på den måde, men det var overraskende nemt. Du finder opskriften på Garnstudio.dk. Her kan du desuden finde mange andre hækle- og strikkeopskrifter, og det bedste af det hele – de er alle sammen gratis.

Kender du garnstudio.dk? Hvis ikke vil jeg anbefale dig at kigge forbi. Især hvis du er nybegynder enten indenfor strikning eller hækling. På siden kan du nemlig finde videoguides til teknikker og metoder samt gratis opskrifter. Jeg brugte selv siden meget, da jeg lige var begyndt at hækle.

hækling, hæklet taske, gratis hækleopskrift, gratis opskrift hækling, grafisk hækling, hækling efter diagram, santa fe taske, drops opskrifter, drops garn, grafisk mønster, azteker mønster, hæklet taske opskrift, opskrift hæklet taske, opskrift på hæklede tasker, drops opskrift, drops gratis opskrifter,

Det grafiske mønster på tasken, synes jeg, er super flot, og det leder tankerne hen på aztekerne. Tasken er let og rummelig, og kan nemt bruges til en strandtur eller til småting fra supermarkedet. Jeg har hæklet tasken i Drops Nepal (reklamelink) med nål 4. Der kan nemt varieres i farver og garnkvaliteter og dermed give tasken et helt andet udtryk. Bare se de farver jeg brugte, da jeg øvede mig på mønsteret.

Tasken er blivet tilføjet på min Blog Challenge liste under hæklet. Se hele listen her.

hækling, hæklet taske, gratis hækleopskrift, gratis opskrift hækling, grafisk hækling, hækling efter diagram, santa fe taske, drops opskrifter, drops garn, grafisk mønster, azteker mønster, hæklet taske opskrift, opskrift hæklet taske, opskrift på hæklede tasker, drops opskrift, drops gratis opskrifter,


Du vil også kunne lide:3 thoughts on “Hæklet taske med grafisk mønster”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


Translate »
Read more:
Nytårsforsæt | DIY drømme for 2017

Nytårsforsæt er som sådan ikke noget jeg gør i. Alligevel har jeg samlet 5 ting, jeg gerne vil nå i...

Close