HÆKLING

HÆKLING | Sådan laver du miljøvenlige vatrondeller

Jeg tror, de fleste kvinder bruger vatrondeller dagligt. Nu kan du nemt hækle dem selv, og dermed skåne miljøet. Her er en simpel opskrift.

Læs også: HÆKLING | Lav skønne scrunchies/hårelastikker med perler

Jeg bruger vatrondeller dagligt til at fjerne make-up eller neglelak med. Jeg har tidligere fortalt jer lidt om min holdning til bomuld. Derfor blev jeg enormt glad, da jeg så, at man i Rema1000 kunne få økologiske vatrondeller. Endda nogle dejlige store nogle, så man kan nøjes med at bruge én til både at fjerne make-up og rense ansigtet. Dog var jublen endnu større, da min veninde introducerede mig for hæklede “vat”rondeller. De kan nemt vaskes og bruges igen og igen. Dog skal man være opmærksom på, at de ikke er velegnede til at fjerne neglelak med.

hækling, gratis hækleopskrift, hækleopskrift, genbrug, miljøvenlig, bomuld, bomuldsgarn, reuse,

Opskriften på de hæklede vatrondeller er enormt simpel. Jeg har brugt Drops loves you 6 , (reklamelink) – som er lavet af genanvendt bomuld, men går man ikke så meget op i miljøet kan alm. bomuld sagtens bruges. Jeg har brugt nål 3,5, men man kan sagtens bruge 3 eller 4.

Opskrift.

Runde 1: Slå 5 lm op og samle dem med en km

Runde 2: Lav 8 puf-stitch i ringen slut med en km.

Runde 3:  Lav 2 puf-stitch i hullet mellem dine puf-stitch fra sidste omgang. Afslut med en km.

Runde 4: Lav en lm og hækle en runde med fm aflsut med en km.

hækling, gratis hækleopskrift, hækleopskrift, genbrug, vatrondeller, miljøvenlige vatrondeller, miljøvenlig, bomuld, bomuldsgarn, reuse,

Related Post

3 thoughts on “HÆKLING | Sådan laver du miljøvenlige vatrondeller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *