Hæklede håndledsvarmere – gratis opskrift

Hæklede håndledsvarmere – gratis opskrift

Håndledsvarmere er geniale, og kan næsten bruges året rundt. De kan trækkes ud over et par skindhandsker eller bruges alene. Her er en gratis opskrift på varme håndledsvarmere.


Det er stadig koldt derude, og jeg kan endnu ikke holde varmen i mine skindhandsker. Derfor har jeg hæklet et par håndledsvarmere i alpaka uld. De kan nemt trækkes ud overskindhandskerne og holde hænderne varme. Samtidig kan de lynhurtigt tages af, hvis det bliver for varmt.

Håndledsvarmerne eller pulsvarmerne – kært barn har mange navne, er utroligt nemme og hurtige at hækle. Det er et perfekt begynder projekt, til dig som lige er startet med at hækle. Under billedet finder en gratis opskrift.

hækling, hæklede håndledsvarmere, alpaca silk, drops, hobbii.dk, hæklet pulsvarmere, hæklede pulsvarmere, diy, hækling, opskrift, let, skindhandsker, vinter, drops design, drops garn, hækleopskrift, hækling, gratis hækleopskrift, håndarbejde,
Til mine hæklede håndledsvarmere har jeg brug Drops Brushed Alpaca silk (reklamelink), som er et lækkert og fluffy garn. Der er nok i én nøgle til begge håndledsvarmere, hvis man ikke laver dem længere end mine. Jeg brugte nål str. 4. Selvom de kan virke ret tynde, så varmer de rigtig godt sammen med skindhandskerne.

  • Slå 28 lm op og samle dem med en km
  • 1-19 omg: 1 fm i hver msk
  • Skift farve på omgang 20-22
  • Omgang 23-31: 1 fm i hver msk
  • Slå 6 lm op og hæft i 6. msk (dette er hullet til tommelfingeren)
  • Omgang 32-40: 1 fm i hver msk.
  • Omgang 41: 1 stgm i hver msk.
  • Tommelfingeren: Omgang 1-2: 1 fm i hver msk.

Related Post8 thoughts on “Hæklede håndledsvarmere – gratis opskrift”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Dymo Omega labelmaskine – min nye ven

Jeg har efterhånden set denne Dymo Omega labelmaskine flere steder, og idag modtog jeg endelig min helt egen. Den skal...

Close