Sådan folder du farverige sommerfugle i papir

Sådan folder du farverige sommerfugle i papir

Lær at folde flotte, farverig sommerfugle med denne simple trin-for-trin billedguide. Brug sommerfuglene som ophængt eller som pynt på en gave.


Den anden dag viste jeg jer et par sommerfugle, jeg havde foldet i papir, og jeg lovede jer en guide til dem. Den er nu lavet i en praktisk trin-for-trin fotoguide. Du kan finde fint origami papir flere steder bl.a. hos cchobby (reklamelink) eller hos søstrene grene. Mit papir er købt i Søstrene Grene. Det findes i flere i forskellige størrelser. Her bruger jeg papir der måler 20 x 20 cm.

Trin-for-trin fotoguide til origami sommerfugle.

Desktop56Hvordan kommer man fra et kvadratisk papir til en fin sommerfugl?

Desktop53Fold papiret på midten – både den ene vej og den anden vej. Sørg for at den side du vil have frem, altså den farve/mønster sommerfuglen skal være, foldes over. Således som på billedet.

Desktop51-001Vend papiret så dit mønster vender op. Fold papiret fra hjørne til hjørne på begge led.

Desktop52-001

Vend papiret med dit mønster/farve ned mod bordet. Drej papiret så det ligger som en kvadrat foran dig. Fold siderne ind som vist på billedet.

guide-sommerfugle-papir-origami-fold sommerfugle-søstrene greneFold hjørnerne op, så toppen af trekanten passer med toppen af din “flap”. Husk det kun er det ene lag du skal folde op. Vend efterfølgende papiret så “flapperne” vender ned mod bordet.

Desktop55Fold øverste del af trekanten ind over, sådan at spidsen stikker mellem 0,5 – 1 cm ud over kanten. Det betyder at der bliver nogle “bløde” hjørner i bunden, det er meningen. Fold nu den lille snip ned, så den ligesom låser. Til sidst folder du hele sommerfuglen på midten, så den kan stå selv.

Related Post10 thoughts on “Sådan folder du farverige sommerfugle i papir”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Refleksionskort, lær dig selv bedre at kende
Refleksionskort – Jeg svarer på 5 af spørgsmålene.

Vil du gerne blive lidt klogere på dig selv? Lære dig selv lidt bedre at kende? Mine refleksionskort kan hjælpe...

Close