Evolve – Økologisk hudpleje

Evolve – Økologisk hudpleje

Med Evolve Organic Beauty får du en skøn økologisk og vegansk hudplejeserie, som passer på din hud og miljøet. Læs om min oplevelse med mærket.


Indlægget er skrevet i samarbejde med Hair 247

Evolve er en håndlavet hudplejeserie af økologiske og naturlige råvarer fra hele verden. Produkterne er spækket med høj-effektive superfoods samt olier og smørstoffer som sikre næring og pleje til din hud. Produkterne er veganske og med Evolve passer du godt på miljøet, bl.a. fordi alle produkterne kommer i genanvendelige genbrugsglas eller genanvendt PCR-plast. Der bliver desuden kun produceret små serier for at sikre friskheden på produkterne.

Evolve organic beauty består både af ansigts- og kropspleje samt shampoo. Du kan altså pleje hele kroppen fra top til tå med disse skønne økologiske og veganske produkter. Når du køber dine Evolve produkter hos Hair247 får du altid gratis levering på din ordre.

Find din egen favorit lige her her.

Min oplevelse af Evolve

Jeg har fået lov at teste Liquid Crystal Micellic Cleanser, som er en 2-i-1 rens og toning til ansigtet. Den er 99,27% naturlig og 47,99% økologisk. Den løsner snavset med sine indkapslede mikromolekyler og fugter huden med hyaloronsyre. Huden bliver desuden blødgjort og beskyttet af økologiske granatæble. Den har en frisk duft af roser, som hurtigt forsvinder fra huden.

Når man lige får produktet i hånden fornemmer man hurtigt, at det er et produkt med omtanke. Den minimalistiske etikette fortæller alt, hvad den skal, og du kan tilmed se, hvem der har lavet indholdet. Det er nærvær, jeg sætter pris på. Flaskerne er alle sammen brunlige, som minder mig om gamle apoteker flasker, og så er alle produkter håndlavet.

Liquid Crystal Micellic Cleanser kommer med en praktisk pumpe, så du nemt kan få det ud på din vatrondel og rense din hud. Jeg bruger den hver morgen og aften, og den formår nemt og hurtigt at fjerne min make-up og efterlade huden lækker, ren og blød.

Mine tips og tricks.

Jeg kan godt lide at se frisk og smuk ud samt være velklædt og dufte godt, men når det kommer til ansigtspleje må det gerne være simpelt og nemt. Jeg bruger ikke mange forskellige produkter, og forsøger altid at finde nogle som er naturlige og som skåner min hud.

Jeg har samlet et par tips til at holde din hud frisk og ren, når du ligesom jeg gerne vil have det går lidt hurtigt.

  • Jeg starter altid med at fjerne min mascara med kokosolie. Efterfølgende renser jeg hele ansigtet, for at få resten af min make-up af. Her er Liquid Crystal Micellic Cleanser fra Evolve genial, da du får 2 i 1 rens og toning som lynhurtigt både renser, fugter og blødgør huden.
  • Jeg sørger altid for at smøre mine øjne med en øjengel, så de ser og føles friske. Huden om øjnene er sart og har brug for pleje.
  • Jeg har desuden altid en ansigtrens som kan bruges i badet, så når jeg alligevel står under bruseren, kan jeg lynhurtigt rense mit ansigt.
  • Husk også at drikke rigeligt med vand. På den måde renser du din hud indefra.

Related PostSkriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
DIY opbevaring til badeværelset

Simpel  og billig DIY opbevaring til badeværelset. Brug den evt. til dine vatrondeller. Med dette DIY slipper du for den...

Close