Få et kig i min bullet journal.

Få et kig i min bullet journal.

Er du også blevet bidt af Bullet journal tendensen? Så får du her et lille kig i min bullet journal, hvor jeg også fortæller lidt om mine tanker.


Min bullet journal er efterhånden blevet min tro følgesvend. Jeg har meget glæde af den, og synes det er et godt værktøj til at holde styr på mine aftaler, gøremål og mål. Selvom en bullet journal er ret personlig, så får de, der følger med på instagram, engang imellem et lille kig i min Bullet journal. Nu har jeg samlet et indlæg med tanker om Bullet journal og billeder derfra.

Hvis du går med overvejelser om at kaste dig ud i en bullet journal, så gør det. ‘Make it happen’. Det er en hyggelig aktivitet, som du kan lægger så meget tid i, som du har lyst. Der er ingen som bestemmer, hvor meget tid du skal bruge på den. Jeg bruger i gennemsnit 5-10 min. hver dag på min bullet journal.

Noget af det jeg har svært ved, er helt at droppe min kalender på telefonen. Det sker også, at jeg skriver aftaler i min Bullet journal efter aftalens deadline. Jeg gør det fordi, det er sjovt at kigge tilbage på. Jeg skriver ikke dagbog, men med de små aftaler skrevet i min bullet journal, får jeg genopfrisket små, sjove minder. Der er ingen rigtig og forkert måde at gøre det på. Tillad dig selv at gøre det der fungere for dig, også selvom det kan virke fjollet. Just do it.

Jeg er med tiden blevet bedre til at acceptere at stregen ikke lige blev helt lige, eller at jeg er nødt til at strege ud, når en aftale bliver aflyst. Det er også blevet lettere at kigge på de lidt grimmere designs, jeg har fået lavet i bogen. Når man ser det som en helhed, så hænger det ligesom sammen alligevel. Desuden bliver de skæve linjer og overstregede aftaler lidt mere chamerende, og en del af den samlede historie jeg skriver i bogen. Nemlig historien om mit liv og hverdag.

Jeg bliver tit mødt af kommentarer; “Hvem der bare havde tid til det?“, “Du må da bruge lang tid på det.” Faktisk bruger jeg ikke lang tid på det. Nogle gange har jeg travlt og laver en lynhurtig kalender, som den ovenfor. Andre gange har jeg mere tid, og så bliver der gjort lidt mere ud af designet, som jeg f.eks. har gjort ved uge 39. Faktisk er begge uge-designs egentlig ret simple og hurtige at lave. Det der tager længst tid er at finde på designet, eller vælge et af alle de mange flotte der findes på Instagram og Pinterest. Nogle gange ændre designet sig også undervejs. Måske tegner jeg en lille tegning, sætter et stykke tape/klistermærke på siden eller highligter aftaler eller fødselsdage med en tusch.

En af de sider, jeg holder mest af i min bullet journal, er min bucket list. Det er en af de mere organiske sider i bogen. Den vokser hele tiden. Efter jeg tog dette billede, tilføjede jeg 3 ekstra punkter. Det er en befrielse at skrive denne liste og at kunne vende tilbage til den. Nogle gange glemmer jeg mine egne drømme, men så kan min Bucket liste lige vække drømmen igen. Det er meget dejligt, især på dårlige dage. Her hiver jeg også min ‘Box of happines’ frem, som minder mig om dejlige dage og skønne mennesker.

Jeg ved ikke, om jeg er blevet gladere af at have en bullet journal, men jeg fornemmer et overskud, fordi min bog aflaster hjernen. Den får også de små smil til at titte frem, når jeg bladre den igennem.


Du vil også kunne lide:

Related Post4 thoughts on “Få et kig i min bullet journal.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Translate »
Read more:
Status pt. #19

Jeg er tilbage på arbejdet efter juleferien, og jeg har allerede et super godt semester. Jeg har flere forskellige fag,...

Close