GENBRUG, MAKE-OVER

DIY | Spraymal din gamle lampe

Trænger dine gamler potter, lampe eller en helt tredje ting til lidt nyt liv. Så spraymal dem med en ny farve. Her har jeg lavet en hurtig make-over af min gamle natlampe.

Læs også: DIY | Giv din terrakotta potte patina med kalkmaling.

Jeg har kastet mig over endnu et DIY projekt, som også er en del af min DIY challenge 2017. Denne gang under temaet ‘Spraymaling’. Du kan se hele listen her, hvor der også er links til andre projekter fra listen.

spraymaling, spraymal, diy lampe, lampe, sort lampe

spraymaling, spraymal, diy lampe, lampe, sort lampe

Hjemme i mine forældres gemmer fandt jeg en gammel lampe, som egentlig er meget fin i sig selv. Den havde noget patina, men ikke på en super fed måde. Jeg har i lang tid bare brugt lampen som den var, men nu skulle den have en make over. Jeg gav den faktisk bare en tur med lidt spraymaling. Nu er lampen blevet mat-sort og det klæder den enormt godt.

Jeg havde helt glemt, hvor fedt det er at male ting med spraymaling, og på den måde give en gammel eller grim ting nyt liv. Så der gik selvfølgelig lidt selvsving i mig, og flere af mine ting har fået en tur med spraymalingen.

Related Post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *