BLOG CHALLENGE 2017

DIY | Lav din egen shoppingbag med glimmer tryk.

En lækker shoppingbag i stof er ikke kun godt for miljøet, men også for pengepungen. Her er en sjov ide til, hvordan du kan designe din egen personlige shoppingbag med kun få materialer.

Lad os hoppe videre til et nyt punkt på min ‘Blog challenge’ liste – Glitter. Jeg ved ikke med jer, men jeg elsker ting der glitre. It’s. So. Pretty. Så da jeg, på Makakus hjemmeside, fandt strygeark med glimmer (reklamelink), måtte jeg jo købe dem med det samme. What’s not to like. Strygearkene kan købes i mange forskellige farver, men til dette DIY valgte jeg dem i sølv. Jeg har brugt det til gøre min shoppingbag mere interessant og skabe blikfang. Shoppingbag’en købte jeg også derinde. Arkene kan klippes i alle mulige former, og stryges direkte på posen, men i dette tilfælde, har jeg brugt det som glasset i et par funky solbriller. Det skaber blikfang, og jeg synes den er blevet ret sej.

Læs også: DIY | Sy en lille pung af mormors gamle dug.

børn, diy børn, diy til børn, kreativ med børn, kreative ideer til børn, DIY blog, DIY taske, DIY mulepose, kreative blogs DIY, tegn på stof med posca tuscher, taske design, design din egen taske, design din egen mulepose, design din egen shoppingbag, mønster på tasker, tegn på mulepose, tegn på stofnet, tegn på shoppingbag, indkøbsnet, strygeark med glimmer, glimmer strygeark, DIY med strygeark, posca tuscher, tegn på stof med posca tuscher,
En shoppingbag behøver ikke kun blive brugt til indkøb, faktisk kan den bruges til alle andre ting, der involverer en taske. Den kan bruges til arbejdet, til overnatningen hos en veninde eller bare som et lækkert net til de vigtigste ting, når man skal ud af døren. Jeg bruger det f.eks. også til mit hækletøj. Så hvorfor ikke lave et personligt net, som er helt dit eget?

Materialer (indeholder reklamelinks)

Sådan gør du:

  1. Tegn dit motiv på et stykke alm. papir, før du tegner det på dit net. Så du ikke tegner forkert – det kan ikke gå af. Jeg tegnede mit ansigt efter en æske, klippede det ud og brugte det som en skabelon.
  2. Tegn efter din skabelon på din shoppingbag. Her skal du bruge din posca tusch. Når du har tegnet skal du fiksere det med et strygejern. Stryg over dine streger et par gange ved høj temperatur.
  3. Tegn de dele af dit mønster, du ønsker på strygearket og klip dem ud. Følg vejledningen på dit strygeark, for hvordan du stryger det på.
  4. Skriv evt. en sjov tekst på dit net.

børn, diy børn, diy til børn, kreativ med børn, kreative ideer til børn, DIY blog, DIY taske, DIY mulepose, kreative blogs DIY, taske design, design din egen taske, design din egen mulepose, design din egen shoppingbag, mønster på tasker, tegn på mulepose, tegn på stofnet, tegn på shoppingbag, indkøbsnet, strygeark med glimmer, glimmer strygeark, DIY med strygeark, posca tuscher, tegn på stof med posca tuscher,

Related Post

2 thoughts on “DIY | Lav din egen shoppingbag med glimmer tryk.

  1. […] Jeg har brugt noget af min ferie på at rydde op, smide ud og samle sammen til genbrug. I den forbindelse opdagede jeg, hvor mange basis t-shirts jeg har. Altså helt almindelige t-shirts uden print eller noget. Mange af dem bruger jeg ikke, så jeg tænkte, de skulle opdateres. Det gjorde jeg ved at klippe et motiv ud i strygeark med glimmer. Jeg har tidligere brugt det til dette indkøbsnet. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *